Wzięliśmy 1 tab nasa rocket pink
Wizualizacje miałem przepiękne, ochotę na seks zerowe ale jak mieć jak kurde cały czas walczysz z żołądkiem...
Plusy?
Rano czuje się wypoczęty nie jak po MDMA. :)
Chyba popełniłem 2 błędy, raz wzięcie na pierwszy raz całą tabletkę, a dwa.. Jedzienie jej.
Porównując z MDMA bo czasem tak widzę się robi to nie ma porównania przy tej dawce. Bardziej pod LSD? Ale tu się nie wypowiem bo nie jadłem LSD. Tyle że naprawdę wizję były piękne.
scalono-delicsajko
Pytanie dodatkowe... Mam nadzieję że ostatnie. :) po zapodaniu od tyłu tabletka szybko wchodzi... To miłe uczucie czy nie za bardzo? Pewien youtber Psyhod.. Opowiadał ze ma się uczucie jakby ktoś nagle wcisnął pedal gazu do oporu i on podczas tego zawsze miał mały atak paniki. Mieliście podobne odczucia? Ten koleś też nie jedna substancje miał na sumieniu więc coś tam wie jednak, chciałbym usłyszeć wasze odczucia :)
Nawet się dobrze nie zdążę rozkręcić w negatywną stronę i już się śmiechychichy zaczynają.
Przygotowanie - no więc wypiliśmy sobie herbatke z imbirkiem najpierw 2h przed, a poźniej tak ok 30 min przed wzięciem rakietki NASA. Do tego w tle były strzykawki co by zapodać od tyłu
22.00 wymieszałem z 1ml wody 1/3 tabletki bo słyszałem, że bardziej wchodzi.. więc nie chciałem przesadzać. Koleżanka zaaplikowała i czekaliśmy.. po chwilki poczuła jakby ciągnięcie za gardło (pozniej ja mialem to samo) dziwne uczucie na polikach i ociężałość... po 20 min minąła chęć na "kupe" i czekaliśmy... po 1h w zasadzie nie wiele się zmieniło więc postanowiliśmy dołożyć następne 1/3 i w tym czasie ja też sobie zaaplikowałem w ten sposób 1/3 - czekaliśmy kolejne 30 min i qwa nic wielkiego się nie wydarzyło - coś tam czuliśmy ale to nie było "to"
Postanowiłem sprzewdzić strzykawki bo wcześniej ich nie oglądałem i okazało się, że spora część proszki została w tym elemencie gdzie normalnie sie przyczepia igłe
No to płukanie i odzyskanie elementu.. tym razem obciąłem owy element i ponowna aplikacja. Jednak mimo dobrego "strzepywania" nadal cześć zostawała w strzykawce. Baa nawet użyliśmy większej strzykawki
po ok 1h godzinie mieliśmy już dość. Wizji nie było za to zaczęło nas wykrzywiać jak jakieś trole
Dziewczyna wzięła sobie po następnych 30 min męczenia Molly i skończyła ten posrany trip z 2cb. Nagle wszelkie zimno odeszło, muzyka zaczęła wchodzić. Własne ego odeszło - czyli wszystkie plusy MDMA. Ja przemęczyłem się dalej , a przypomnę, że wziąłem tylko 1/3 tego badziewia,
Co robie qwa nie tak? Tabletka ma dobra opinie u vendora gdzie kupowałem, a koles sprzedaje tego naprawde dużo. Generalnie wszystko było by ok gdyby nie - ZIMNO! Mimo wszystko czasem czuć żołądek/ rozpieranie energii przy jednoczesnym NIE CHCE MI SIĘ/ wykrzywianie się twarzy jakbyście cytryne zjedli.... Plusy przy całej tabletce miałem fajne wizje ale dając plusy i minusy to nie widzę co inni w tym widzą.
Został mi jeszcze tabs... i zobacze go za parę tygodni z MDMA. Jak to nie zadziałą jak powinno to mam w... gdzieś ten rodzaj zabawy
Generalnie efekt końcowu - ja zjadlem 1/3 rakiety - dziewczyna troche powyżej 1,5 rakiety + 1/2 MDMA (ok 110mg)
P.S.
1.Ktoś poleci jakiś zestaw tabsów do seksu? Normalnie nie mam kłopotów z tym ale np. po MDMA jest on wyjątkowy ale nie można dojść/ po 2cb orgazm był super ale te efekty uboczne to nie to....
2. Jakiś specyfik na fajne wizualizacje bez efektó ubocznych? LSD? Grzyby? Coś co mnie nie wciągnie... nie chce przesadzić z tymi specyfikami.
Jak mozesz to kup w prochu , zrob porzadna przerwe (nie 2,3 dni tylko 2tygodnie pelne) i wez pelna dawke na raz bez dorzutek
Te mdlosci jak i reszte bodyloadu da sie w miare opanowac na poczatku tez mialem raczej nieprzyjemnie , substancja jest intensywna .
Czy moga wystąpić jakieś niechciane skutki?
Wspomnę, że po palonku mj w identycznej sytuacji było mi "słabo" - wina mniejszego ciśnienia.
Ogólnie to raczej mam mocny brzuch. Nigdy po niczym mnie nie muli, rzygam tylko po dexie ale to chyba normalka. Mimo wszystko już na samą myśl że mogę się z tym męczyć robi mi się niedobrze
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/706ddf8f-4117-412c-bf33-1f8456daa2d2/ronald-i-donald.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250525%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250525T025202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=36eded6dc6c80e35e42fb81acc58d8c2536ce057652706cb5eb2f77fc2f8ebd2)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ksiadz.jpg)
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie
Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fentanyl_hp.jpg)
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku
Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.