Gałka muszkatołowa - wątek ogólny
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
what are we to do with an elf ?
Drugi buch był pełnoprawny z 2 litrowej butelki, nie kaszlałem nawet, dużo dymu.
Pierwsze co poczułem jakoś w ciągu 5 minut to delikatna sedacja i więcej energi, reszta na granicy placebo. - 2 dzidy
Resztę gałki spożyłem, tarkując ją na tarce i popijając wodą - 4/5 gałki. Wsiadłem na rower i pojechałem na browar, okazało się, że na miejscu oprócz tego jest jeszcze klefedron i mj, także znacznie zagłuszyły jakiekolwiek działanie gałki. Możliwe również że, spożyłem za mało. Mimo to wydaje mi się, że podkład z gałki poniekąd zadziałał.
Wnioski: średnio warto.
what are we to do with an elf ?
"Większość Polaków chce legalizacji marihuany"
- Nieraz w Sejmie i poza nim zdarzało mi się zapalić z politykami dżointa i to nie ja częstowałem. Walczymy o legalność konopi i wygramy. Onet rozmawia z Andrzejem Dołeckim - działaczem społecznym, prezesem społecznej inicjatywy Wolne Konopie walczącej o legalizację marihuany w Polsce.Rynek legalnej marihuany osiągnie wartość 73,5 mld USD do 2027: Aurora, Aphria
Akcje konopi indyjskich zanotowały wczoraj niemal rekordowy spadek - niektórzy z największych graczy odnotowali straty na poziomie 2%-7%, ponieważ inwestorzy postanowili zbiorowo spieniężyć zyski od początku miesiąca.Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata