16 lutego 2021nicki pisze:To już sobie chociaż raz w tygodniu zarzuć, żeby to rzucanie wpizdu przebiegało w choć trochę przyjemniejszej atmosferze.16 lutego 2021Kokon90 pisze: Jednak jakbym sobie dwa razy we miesiącu zarzuciła zopiklon w bardzo kryzysowej sytuacji, to myślicie, że bardzo zaprzepaści to całą regenrację?
A i na regenerację GABA też jak znalazł!
I będzie git!
Fuzja - 909
Chodzi o to czy takie jednorazowe wzięcie zaprzepaszcza przykładowo cały miesiąc abstynencji/regeneracji...
Czy ktos z naszego forum juz testowal ten zwiazek w celu uwrazliwienia receptorow GABA, a konkretniej receptorow GABA-B? Zamierzam rzucic wszystkie GABA-B-ergiki ktore zazywam praktycznie codziennie od 2-3 lat naprzemiennie (baklofen, fenibut, GHB) i zastanawiam sie czy ta molekula moglaby mi pomoc powrocic do normalnosci w miare rozsadnym czasie.
Myślicie, że to jest cokolwiek warte? Bo cena jest masakryczna. Ale jeśli ma naprawdę działać, to jestem gotowa wydać te pieniądze... Ktoś tu pisał, że nie ma sensu tego żreć, że tylko zastrzyki, ja nie jestem w stanie sobie niczego wstrzykiwać :/
Znalazłam szałwię na chacie. Co się może stać gdy połączy się ją z modulatorami GABA? Pisze, żeby tego nie robić, stąd pytanie...
Chciałam się jeszcze dopytać czy to, że zopiklon nie dział było spowodowane równoczesnym braniem miłorzębu? Z ciekawości pytam.
Marcins96 pisze:
Czy na tej samej zasadzoe da się zbic tolerancję na alkohol? Pamiętam, że pierwsze piwa w życiu/pierwsze pół roku picia to była kurewska euforia, bomba taka jaką opisałeś w Twoim przypadku z baklofenem, 3 piwa i przez 5 godzin czułem się zajebisvie, a zejscie praktycznie nie istniało, kac delikatny. Potem z biegiem czasu coraz mniej euforii, coraz mocniejsza glowa, a po zabawach z baklo i pregaba o żadnej euforii z alko juz nie ma mowy, samo działanie czuć może z 5 minut a potem zastępuje zjazd i po paru piwach mam chujowe 2 dni następne i kurewskie stany depresyjne, przejmowanie się wszystkim i ogolne obrzydzenie do świata
Pogodziłem się już, że tej euforii i miłości do świata jak przy pierwszych piwach po alkoholu już nie poczuje nigdy i zupełnie przestałem pić , a może jestem w błędzie i da się to odwrócić tak jak w przypadku baklo? Jednak człowiek by się napił raz na jakiś czas w klubie chociażby, ale ciężko to zrobić jak po kilku szotach nie czuję nawet poprawy nastroju, a za 15 minut mam depresję jakbym walił pół roku denaturat
Fuzja - 909
Proszę o scalenie.
Zaczęłam pić herbatę z szałwii z rana, wzięłam dziś na noc zopiklon i prawie na mnie nie podziałał. Jak wcześniej pisałam, tak samo miałam przy braniu ginko biloba wieczorem. Czy to ma coś wspólnego ze sobą?
Szałwia jak najbardziej działa na GABA. Oczywiście mowa tutaj o szałwii lekarskiej. Tak samo ginko biloba. Oba wykazują antagonistyczne działanie na GABA-A, więc mogą osłabiać działanie rzeczy typu Z-drugs.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek
Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".