W ogóle to benzo jest martwe, ale to najlepsze benzo rc i w ogóle najlepsze benzo (na równi z rolkami i midasem) jakie istnieje. Jesteś pewien, że dostałeś właśnie to? Daj mi namiar na pw skąd to dorwałeś, bo aż nie wierzę.
Złoty Grall....
Dzieciaki lektura
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Fuzja - d5
Mało, jak ktoś próbował i pamieta to ma norflurazepam
mam mozliwosc kupienia tego w niebieskich tabsach po 8mg , jaki jest mniej wiecej przelicznik zeby zejsc z clono?
ile mozna walic flubromazepam w dawkach 8mg zeby nie bylo skretu?
Ten zdecydowanie wysuwa się na prowadzenie. Dawniej działał 2x dłużej niż klony, perfekcyjny. Teraz na rynek wszedł norflurazepam, chętnie go przetestuję.
Te preparaty z końcówką -zepam, najbardziej mi podchodzą. Klony na dłuższą metę odradzam. Jednak, jestem w sytuacji podbramkowej, jeśli porzucę benzyny, czycha na mnie padaczka. Trzeba się ratować, błędne koło.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.