W ogóle to benzo jest martwe, ale to najlepsze benzo rc i w ogóle najlepsze benzo (na równi z rolkami i midasem) jakie istnieje. Jesteś pewien, że dostałeś właśnie to? Daj mi namiar na pw skąd to dorwałeś, bo aż nie wierzę.
Złoty Grall....
Dzieciaki lektura
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Fuzja - d5
Mało, jak ktoś próbował i pamieta to ma norflurazepam
mam mozliwosc kupienia tego w niebieskich tabsach po 8mg , jaki jest mniej wiecej przelicznik zeby zejsc z clono?
ile mozna walic flubromazepam w dawkach 8mg zeby nie bylo skretu?
Ten zdecydowanie wysuwa się na prowadzenie. Dawniej działał 2x dłużej niż klony, perfekcyjny. Teraz na rynek wszedł norflurazepam, chętnie go przetestuję.
Te preparaty z końcówką -zepam, najbardziej mi podchodzą. Klony na dłuższą metę odradzam. Jednak, jestem w sytuacji podbramkowej, jeśli porzucę benzyny, czycha na mnie padaczka. Trzeba się ratować, błędne koło.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.