dobrze, że na benzodiazepiny i na GABAergiki mam zerową tolerancję i nie muszę się martwić żadnymi kajdanami z ich strony.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Chciałabym to dla odmiany zrobić z głową, gdyż przerwa wyniesie równy miesiąc, ale, no... Was oszukam, siebie nie
w weekend pewnie też Tramal przygrzeję, to razem z tobą akurat. oby jednak wytrzymać jak najdłużej.
with regards, przodownik
14 września 2020przodownik pisze: dzisiaj spędziłem miły dzień, ale tolerancja znów szybuje w górę. poszło łącznie 10 szt. Tramalu Retard 100 mg, czyli 1 g, ale rozłożony na cały dzień + do tego 240 mg kodeiny oraz 1 mg Clonazepamum TZF. powiem szczerze, że faza jest bardzo miła i trzyma do teraz, bo sobie rozdzieliłem to na dzień. jednak tego typu wyskoki pogarszają tylko sytuację i nie pomagają w spadku tolerancji i odstawce.
dobrze, że na benzodiazepiny i na GABAergiki mam zerową tolerancję i nie muszę się martwić żadnymi kajdanami z ich strony.![]()
muszę coś w tej sprawie zrobić, ale na razie to tylko założenia. miałem zejść na Bunondolu od dzisiaj, a skończyło się na Tramalu ponownie.
with regards, przodownik
with regards, przodownik
16 września 2020przodownik pisze: zazdroszczę, że działają na ciebie takie ilości jak 150 mg Tramalu, sam też się bardzo cieszyłem, jak mi taka tableteczka wystarczyła, albo mała paczka kody i było miło.
muszę coś w tej sprawie zrobić, ale na razie to tylko założenia. miałem zejść na Bunondolu od dzisiaj, a skończyło się na Tramalu ponownie.
16 września 2020przodownik pisze: właśnie u mnie po podobnym czasie rozkręca się opioidowa komponenta Tramalu. zauważyłem też, że dobrym sposobem na polepszenie konwersji tramadolu do jego aktywnego metabolitu, jest rozkładanie dawek w ciągu dnia. przynajmniej ja to zaobserwowałem.
with regards, przodownik
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.