Będę wdzięczny jak ktoś faktycznie da fajny zamiennik do spania <3
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
kwachniewski pisze:Dziś mija 2 tygodnie od kiedy ostatnio zakurzyłem i wydaje mi się, że najgorsze mam za sobą. Pierwszy tydzień ciągle chodziłem nie wyspany, wkurwiony, a teraz już nie mam takiej chęci na zapalenie choć zastępuje fajkami i browarami, ale i to trzeba będzie ograniczyć. Największy widoczny plus póki co to więcej siana w portfelu, zobaczmy kiedy uda się zregenerować mózg, bo po codziennym jaraniu przypominał gąbkę. Mój rekord w detoxie to 7 miechów. Szkoda, że nie umiem znaleźć złotego środka, czyli albo jaranie w opór codziennie albo wcale.
po 2 tygoniach abstynencji, pewność siebie i satysfakcja wzrastała o jakieś 100procent.
Dobra dieta też może w tym pomóc.
Poprzeczke mam postawiona wysoko, bo mieszkam w Holandii.
Mam 21 lat, pale 4lata codziennie
W tym czasie miałem jedna przerwa 1 miesiąc i nic więcej.
Pale głównie wieczorowo(przez tryb pracy) w wolne dni to często od południa do momentu póki nie pójdę spać.
Jutro zaopatrze się w susz cbd na w razie w.
Powodzenia wszystkim
W moim przypadku najgorsze w detoksie są 1 dzień.. potem 4-5 dzień.. Po tygodniu jest lepiej.. głowa spokojna, zero napięć, umysł czysty.. Po 2 tygodniach miałem problemy z zasypianiem ale są suplementy i można sobie poradzić. 2 tygodniach detoksu poczułem się tak świetnie, taki byłem szczęśliwy i tak mi było dobrze.. że z tego "szczęścia" zapaliłem.. czego żałuje. Najgorsze pierwsze 7 dni detoksu. Warto znaleźć sobie jakieś zajęcie, wysiłek fizyczny mile widziany oraz cierpliwość. Swoimi spostrzeżeniami z detoksu warto podzielić się tu na forum. Powodzenia ! 3m się ! :)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje
Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.
Marihuana zmniejsza grubość kory mózgowej – mówią badania na temat wpływu konopi indyjskich na mózg
Kanadyjskie badania dotyczyły wpływu używania konopi indyjskich na strukturę mózgu u młodzieży. Prace badawcze, prowadzone przez zespoły Gracieli Pineyro i Tomasa Pausa, wykazały, że stosowanie THC (tetrahydrokannabinolu – organicznego związku chemicznego z grupy kannabinoidów, głównej substancji psychoaktywnej zawartej w konopiach) przez nastolatków prowadzi do zmniejszenia grubości kory mózgowej. Zaobserwowano, że THC powoduje zanik dendrytów – struktur neuronowych niezbędnych do komunikacji międzykomórkowej, co może skutkować atrofią określonych obszarów kory w okresie krytycznym dla rozwoju mózgu.
Majordomus premiera Francji skazany na rok więzienia za handel narkotykami
26-letni główny lokaj Matignon, czyli siedziby premiera Francji, oficjalnie przebywa na zwolnieniu lekarskim. W rzeczywistości został aresztowany w czwartkowy wieczór 7 listopada w trakcie handlu kokainą.