Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Odtrułam się sama z małej dosyć dawki, bo 10ml. Ale nie chcę już tego nigdy przechodzić.. chociaż wiem, że żadna grupa narkotyków nie jest dla mnie tak atrakcyjna jak opio
Ale szczerze mówiąc, wolę działanie kody od hery. Tylko w Niemczech to chyba na głowie trzeba stanąć, żeby ją dostać.
Potem bałam się o zniszczenie swojego życia, więc notorycznie zażywałam kodę, by móc chociaż na chwilę wrócić do tego stanu. Na szczęście się nie udało.
kodeinę brałam ok. pół roku, najpierw niby ,,na sportowo'', potem się wjebałam i musiałam ładować ponad 700 mg, więc przeszłam na równoważną dawkę majki, aż zaczęłam dochodzić do 250+ mg i.v. Z majką uzależnienie przyszło jeszcze szybciej, zarówno fizyczne, jak i psychiczne.
Ale hej, jakoś tam się w społeczeństwie dzięki temu funkcjonuje, studia nie studia, pierdu pierdu, jakoś idzie.
Remifentanyl (w szpitalu) > kodeina > PST/makiwara > morfina > tramadol > heroina > DHC > Hydrokodon > fentanyl > oksykodon > buprenorfina > metadon > nalewka z opium.
Ostatecznie główną rolę w moim uzależnieniu odegrała najpierw kodeina, a później (do teraz) morfina.
RemiFentanyl ? Co Ci bylo ze az remifentanyl dostalas ?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim ;) - taurinnn
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.
E.coli i ołów znalezione w ulicznej marihuanie sprzedawanej Brytyjczykom
Stwierdzono, że marihuana uliczna w Wielkiej Brytanii zawiera niebezpieczne ilości pleśni, drożdży, ołowiu, E. coli i salmonelli.