Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
2C-B nie wchodzi w tolerancję krzyżową z MDMA. Teoretycznie to faza powinna być mocno euforyczna i do tego wizualana, w praktyce to różnie bywa. Sam nie spotkałem się z krzywymi akcjami u siebie czy znajomych i faza jest ala MDMA jednak trochę inna. Euforia jest inna, nie tak że w plusz tylko po prostu cukierkowa beka ze wszystkiego.

Jednak pamiętaj że to psychodelik i może się skończyć nawet bad tripem.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 19 / 0
Ja mam dużą tolerka na MDMA A jednak 2cb llwpiw mnie jak ta lala

* llwpiw- klepie
Jak widać *
  • 1993 / 490 / 0
Przecież to nawet z mechanizmu działania wynika, że nie powinno być tolerancji. Natomiast jeśli chodzi o działanie to myślę, że wystarczająco dobrze jest udokumentowane na tym forum żeby znalazł. W PiHKAL jest też ładna wzmianka wraz z sugerowanym dawkowaniem. :)
  • 2877 / 266 / 0
2C-B powinno gonić w pudrze,po nosie ta substancja jest super, oralnie jest średnia max, dlaczego z tego robią piguły? niech nawet debile rozkminią, że zajebisty puder jakościowo jest warty 100 zł/100 mg, i uwierzcie mi że to naprawdę warta cena za dobra 2C-B, 10-20mg po nosie czystego pudru wypierdoli was w kosmos

kto jadł 2C-B tylko oralnie to tak nrprawdę nie jadł tej substancji

kto walił puder 2C-B te parę lat temu się ze mną zgodzi :) niestety już to chyba dawno i nieprawda :((
  • 2104 / 465 / 37
Teraz w ogóle ciężko o 2C - B, częściej pojawiają się piguły jakieś, proch to rzadkość, raz tylko się spotkałem z tym. Wynika to może z tego, że ludzie średnio są przekonani do tego. Jak ktoś chce psychodeliki, to weźmie LSD albo grzyby. Jak ktoś chce empatogena, to zarzuci emkę. 2C - B to dla mnie coś pomiędzy, choć przy dużych dawkach pokazuje psychodeliczny pazur, a przy mniejszych jedzonych jest łagodnym, euforycznym psychodelikiem, przypominającym trochę niektóre tryptaminy (mniej wizuali, więcej euforii). No i wciągane 2C - x w większości są dosyć nieprzyjemne przy waleniu w klamę.
Lubisz koks?
  • 3 / / 0
16 lipca 2019IceN1N3 pisze:
2C - B to dla mnie coś pomiędzy, choć przy dużych dawkach pokazuje psychodeliczny pazur, a przy mniejszych jedzonych jest łagodnym, euforycznym psychodelikiem
Gdzie jest granica? 25 mg? Czy mniej?
  • 202 / 15 / 0
10 mg 2cb + 75 ug LSD (1p albo ald) czy 20mg 2cb ? Jest ktos w stanie opisac roznice ?
  • 3177 / 888 / 5
Miks bedzie bardziej kolorowy i głęboki. I w sumie fajnie fraktalizuje
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 5 / / 0
Siemanko
Ma ktoś też mdłości po 2C-B i wie jak je zwalczyć?
  • 3177 / 888 / 5
Imbir
Ewentualnie nie jeść nic przed
To bodyload
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.