23 czerwca 2019matekush pisze: Jak wyglądają kontrole graniczne jadąc Eurotunelem przez kanał La Manche? Jadę autokarem do UK i myślałem zabrać ze sobą gram mj i parę tabletek benzo. Czy mogą być jakieś problemy/jak je uniknąć?
',',',',',',',',',',',',',',',',',', scalono, witaj czajniczku
09 października 2018Kto to jest pisze: Siemka, poszukuje kogoś z Nottingham
Sory z a post pod postem ale nie mam jak inaczej, bo musze czekac na potwierdzenie posta przez moderatora
Spróbuj lepiej syrop z kodeiną kupić, bo z taką wiedzą podstawową, to możesz źle skończyć, heroine łatwo przedawkować czy zmiksować.
Jakby ktoś znal alternatywną stronę hyperreala dla UK to byłoby super jakby się podzielił informacją.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.