23 czerwca 2019matekush pisze: Jak wyglądają kontrole graniczne jadąc Eurotunelem przez kanał La Manche? Jadę autokarem do UK i myślałem zabrać ze sobą gram mj i parę tabletek benzo. Czy mogą być jakieś problemy/jak je uniknąć?
',',',',',',',',',',',',',',',',',', scalono, witaj czajniczku
09 października 2018Kto to jest pisze: Siemka, poszukuje kogoś z Nottingham
Sory z a post pod postem ale nie mam jak inaczej, bo musze czekac na potwierdzenie posta przez moderatora
Spróbuj lepiej syrop z kodeiną kupić, bo z taką wiedzą podstawową, to możesz źle skończyć, heroine łatwo przedawkować czy zmiksować.
Jakby ktoś znal alternatywną stronę hyperreala dla UK to byłoby super jakby się podzielił informacją.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.