08 lutego 2019largo pisze: Paanika już prawie ustapiła mam jescze stany deresyjne czasami. Dla przypomninia nie pale juz prawie 2 tygodnie. Leki Ketrel kwetiapina przedwczoraj na noc 2x25mg i raz wczoraj rano 1x25mg.
Jak myślicie phać sie dalej w leki czy już z górki ?
Podajemy na forum nazwy substancji zamiast nazw handlowych leków. taurinnn
--------------------------------------------------
LOBO87 - w moim przypadku 2 tygodnie potrzebowałem żeby antydepresant zaczął działać jak należy a nawet dłużej. Marycha rozwala w głowie to wszystko co nam układa antydepresant. więc potrzeba trochę czasu. Powodzenia :)
Scalono. taurinnn
chce pociągnąć jak najdłużej się uda :P będę dawał relacje :D
z racji, że stosuje olejek CBD 5 % co 4 godziny po 4 krople nie czuję żadnych uboków ani cold turkey :d
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
-----------------------------------------------------------------------
elo ludzie! u mnie leci 4 tydzień. Jutro mam zacząć terapię grupową, abstynencyjną i mam wątpliwości czy odnajdę się z alkoholikami i cięższym kalibrem drugsów. Ale sprawdzę, terapeutka poleca. Ale w międzyczasie trafiłam na opis programu Candis, specjalnie dla wielbicieli konopii. Terapia składa się z 10 spotkań po 1,5 h z psychologiem. To darmowa opcja, na stronie znajdziecie punkty gdzie można się ustawić. Ktoś może korzystał?
Scalono. taurinnn
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.