mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Edit:
Dobre to, rozluźniło mnie, uspokoiło i senność mnie złapała. Jedyny minus to uczucie zatkanego nosa, jakbym katar miał.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
a na uczucie zatkanego nosa po neuroleptykach polecam krople do nosa z ksylometazoliną bez recepty. tylko nie można za często psikać, bo potem może być ciężko oddychać bez kropli.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
chlor i olanzapina to fajne neurole, jak ktos ma smaki na benzo ale nie bardzo moze bo jest np a grancy wjbania to neurole mogą zapchac dziure i zrobic tak zeby nie brac benzyn albo wziasc duzo mniejsza dawke.
Sam bym sokolowal sobie chlora.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.