Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam moi drodzy ! Slowem wstepu... na paro od 7 miesiecy 20 mg / doba - reakcja na ostry stres. Zycie poukladalam i czas odstawiac.... ale ! Moj psychiatra chcial powoli stopniowo, po czym powiedzialam mu ze urlop itp... kazala mi w 5 dni zejsc z progenu calkowicie... czyli ucielam z 20 do 10 mg i po 5 dniach end... ludzie ja codziennie umieram.. 20 hydro na noc pozwala mi zasnac.... niech mi ktos powie, kiedy to gowno sie skonczy ? ( objawy to; uderzenia goraca, dretwienie nogi, reki, razenia pradem, wzrok nie jest kompatybilny z obrazem... )
  • 113 / 21 / 0
Może cię trochę potrzymać, nawet do 2 tygodni, ale przejdzie samo. W takim stanie w jakim się znajdujesz myślę że możesz uderzać do magika albo ostatecznie lekarza rodzinnego (chociaż tu prawdopodobieństwo otrzymania fachowej pomocy jest małe) po jakieś piguły, innej skutecznej opcji raczej nie ma jeżeli nie chcesz znowu jeść paro. Trzymaj się
  • 3454 / 1110 / 0
paroksetynę najlepiej odstawić fluoksetyną, czyli SSRI o dłuższym czasie półtrwania. Wejdź teraz na 20mg fluoksetyny i stopniowo odstawiaj przez 2 tygodnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.