15 stycznia 2010electrofreak pisze:
po mefedronie nie myślisz o pokoju na świecie, wszechzrozumieniu, tym, by każdy człowiek mógł być szczęśliwy, pozbawiony cierpienia i nie krzywdził siebie i innych
17 maja 2009p4g4y0zzz(X) pisze: Dalej wyjeb sie na suty i udawaj jeza. Nie rozpierdala cie tak muzyka jak po MDMA, po MDMA kazdy dzwiek tak sie wkreca w mozg az gnie, po meph'ie nie jest az tak mocno. Jest wiecej stymulacji niz euforii.
Co mogę powiedzieć to że euforia mefa i MDMA na tym samym poziomie a na wejściu nawet lepsza po mefie z tym że trwa dużo krócej niż ta po molly no i speeduje mef oraz nieziemskie parcie żeby polecieć do końca wora %-D
Tak czy siak wole mefa bo MDMA już mnie nie robi dobrze przejarałem se chyba mózg ketonami.
To pierwsze jest jakby mocniejsze - silniejsza empatia, szybkie i mocniejsze wejscie, chec do tanca, rozmowy. Po MDMA wole bardziej sluchac, chociaz tez rozmowy ida latwiej i nie mysli sie o temacie. W obu wyjebka na wszystko i brak negatywnych mysli. Na pewno plusem mefa jest brak zejscia na drugi dzien, a po MDMA czuje sie depresyjnie, z tym, ze po tym pierwszym jest o wiele wieksze zmeczenie - spalam 12h i wciaz bylam nie do zycia.
Nie wiem czy ktos tez tak mial, ale po mefie film mi sie urywa co jakis czas mimo sladowych ilosci alko. Po MDMA wszystko pamietam, chyba, ze przesadze z piciem.
-Po mefce jest też o wiele więcej energii mi się wydaję, znaczy po M też ale jak się usiądzie to już za chuja nie idzie wstać(nie mówię oczywiście że to wada)
-I po 3 po MDMA empatia po prostu rozpierdala człowieka można się zakochać we wszystkich i wszystkim co się napotka:D Czasami to trochę wkurwia jednak moim zdaniem nadal bardzo na plus
Subiektywnie o wiele bardziej siada mi emka Ta miłość do świata piękne uczucie
Do mefa jak sie dorwiesz i masz hajs to tak naprawdę skończyć walić możesz jak padniesz z wycieńczenia. MDMA ma to do siebie przynajmniej podane oralnie że nie czujesz niedosytu albo jest on bardzo mały. Działanie jest tak naprawdę podobnę tu i tu dominuje błogostan i euforia nie mówiąc uczuciu rozlewania się
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.