Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Jestem nowa, wiec prosze o przeniesienie mojego tematu, jesli juz sie taki pojawil.

Mam troche glupie pytanie, ktore krazy mi ostatnio po glowie - czy mozna przywrocic urwany film? Wiem, ze wtedy mozg nie rejestruje wydarzen, ale czy jest taka mozliwosc, ze podswiadomosc cos jednak zapamietala i ze przypomne to sobie pod wplywem np. hipnozy czy jakichs srodkow?
  • 1545 / 1586 / 0
nie ma specjalnych srodkow na odtworzenie zerwanego filmu :-)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 19 / 0
Nie ma takiej możliwości. Co prawda czasem zdarzało mi się mieć krótkie przebłyski z tych momentów, których nie pamiętam, ale czy to fakty czy moja wyobraźnia, to nie wiem, a zatem odpowiedź brzmi: nie, nie da sie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.