Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Jestem nowa, wiec prosze o przeniesienie mojego tematu, jesli juz sie taki pojawil.

Mam troche glupie pytanie, ktore krazy mi ostatnio po glowie - czy mozna przywrocic urwany film? Wiem, ze wtedy mozg nie rejestruje wydarzen, ale czy jest taka mozliwosc, ze podswiadomosc cos jednak zapamietala i ze przypomne to sobie pod wplywem np. hipnozy czy jakichs srodkow?
  • 1545 / 1586 / 0
nie ma specjalnych srodkow na odtworzenie zerwanego filmu :-)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 20 / 0
Nie ma takiej możliwości. Co prawda czasem zdarzało mi się mieć krótkie przebłyski z tych momentów, których nie pamiętam, ale czy to fakty czy moja wyobraźnia, to nie wiem, a zatem odpowiedź brzmi: nie, nie da sie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.