Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
40 sztuka/150 piona. To jest maks co bym dał i w jednym sklepie z pl za tyle też widziałem, ale im się rozeszło
05 grudnia 2013Sinnis pisze: Nie było takiego tematu, więc zakładam. W sklepach RC w UK pojawiło się niedawno takie cudo.
[ external image ]
(±)-1-[1-(2-metoksyfenylo)-2-fenyloetylo]piperydyna
http://en.wikipedia.org/wiki/Methoxphenidine
(...)
Testował to już ktoś? Bo muszę przyznać że jestem tego bardzo ciekawy, ale dopóki nie przyleci do Polskich RC nie mogę spróbować.
Metoksyfenidina jest 2-MeO podstawiona wersja Diphenidiny czyli 2-MeO-Diphenidine. 2mxd? MXD? Ew. Mxp2. Ponieważ przepowiadam nadejście prawdziwego analogu MXE, może nawet czegoś lepszego.
MXE to było 3-MeO-2-Oxo-PCE e-MXE, to 3-meo-2’oxo-pcm. Pce najlepsze ale PCP nie wiele ustępuje(ja wole). Bo MXP to będzie właśnie metoksetamina z fenicyklidyna na końcu.
3-meo-2’oxo-PCP
04 kwietnia 2018vlkodlak pisze: @Anon2
40 sztuka/150 piona. To jest maks co bym dał i w jednym sklepie z pl za tyle też widziałem, ale im się rozeszło
wszędzie na zachodzie około 100zł w przeliczeniu więc te 3 dyszki jeszcze mnie powstrzymują :-D
ale jeśli jeszcze przez góra pół roku będzie taka posucha z nim, to dla tego przezaje***tego afterglow nawet i za tą stówę sprawię sobie świąteczny prezent ^_^
więc nie bój się fal
Ajj i to nagłe olśnienie i pasanie szkoroszytów kartek całych kiedy natchnęła mnie Prawda...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.