Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 3 / 0
Przeciwbólowo działa, jednak rozrywkowo średnio. Oxy może być właśnie ciężko zmoncic, myślałem nad kodą ew trampkiem. Wiem, że to droga bez odwrotu, ale nie mam gdzie zawracać już.

scalono - polymerase

Moze to nie droga bez odwrotu, tylko zawieszenie czasu. A Oxy nie będą pieprzyc że za mocne do używania bez hospitalizacji tzn w domu? Może są jakieś kodowe czy trampkowe specjały?
  • 4603 / 2207 / 1
Zależy jaki uraz miałeś i jakie były zalecenia pooperacyjne. W Niemczech szybciej dostaniesz oxy niż w Polsce. Grunt to dobrze gadać.
  • 954 / 51 / 0
Istnieje jakieś łatwo dostępne opio poza kodą z wiadomych przyczyn i jebanego u466602137 do podawania iv? Cos ala mak morfina tylko że od ręki, bez recept, spotkań z ludźmi którzy posiadają, rtlko tak, że wchodzę, biorę co chcę i robię swoje. Raczej nie, ale tak tylko pytam. Jak nie to przeżucam się na metkat i chuj.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
tylko koda, PST i rc
  • 879 / 190 / 5
Brakuje wam jakiegoś faq lub wiedzy? Bo kończą mi się pomysły, jeśli nikt tego jeszcze nie zrobił niedługo wstawię faq tramadol
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Klepsydra[/mention]

Wszystkie najważniejsze opio zostały opisane; kodeina, oksykodon, morfina, heroina (test wykonany przez Ciebie ostatnio, ten temat ma potencjał aby zrobić tam obszerniejsze faq), jedynie przejrzyste faq do fentanylu by się mogło przydać. Tramal niby też ok ale o fencie bardziej by się przydało IMO. Ale nie wiem czy Ty lubisz fenta i chciałabyś się bawić w takie faq ;-) Zmodyfikować opis Oxana, dodać zdjęcia i by był profesjonalny artykuł.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Nie sadze, ze bedzie potrzebny FAQ do tramadolu.Wystarczy temat o tramadolu i knajpa - tam wszystko jest co potrzebne.Jak masz chec to nie zabraniam.Sadze, ze stracisz tylko czas.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 879 / 190 / 5
Co do nowej serii jej kulminacyjnym punktem będzie pokazanie składu i procentowej zawartości heroiny w wybranej przeze mnie i moich znajomych próbce. To bardzo drogie badanie, prawdopodobnie będę musiała wykonać je za granicą ze względu na nasze wspaniałe prawo. Daje sobie tak z dwa tygodnie na uzbieranie funduszy i pójście z próbką do paczkomatu. Na pewno jakiś wypełniacz przebije pomysłowością tak popularny w Polsce środek na odrobaczanie kotów ...
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1277 / 129 / 0
dex ja biorę oxyduo z naloksonem proporcja 20+10mg czyli uważasz że jest to gorsza wersja niż sama oxy w ogólnym rozrachunku?
Nalokson wiadomo zmniejsza zaparcia to jest plus , jakie są minusy tego combo.
  • 4603 / 2207 / 1
Spoiler:

WRR. zdecyduj się, czy tilydyna, czy jednak oxyduo... Widze, że zedytowałes posta...
Oxyduo to taka sama ilość oxy jak w tabletkach. Na dłuższa metę jak walisz p.o. nie ma żadnej róznicy czy jest to oxyduo, czy oxycontin. Oczywicie oxyduo nie przerobisz na i.v., ale z tego co piszesz, nie interesuje cię ta opcja. Ilośc susbtancji (oxy jaką zjadzasz jest w tym i tyn przypadku taka sama).
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.