Nie wiem, może trzeba więcej? Jeśli tak to zapodawanie sobie 3-CMC dojapnie to marnacja tematu, gdyż sniff działa zdecydowanie lepiej.
Przynajmniej na mnie, mnie to nigdy podanie oralne jakoś nie zachwycało, nawet przy 3-MMC, gdzie każdy mówi, że połknięcie bombki jest dużo lepsze niż sniff - ja tego tak nie odczuwałem.
Oral - przesunięcie działania w kierunku empatii
Sniff - bardzie pobudzajace
Nie ma co zaczynać poniżej 150 mg.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
27 czerwca 2017p420 pisze: skad takie info skoro opinie sa inne tutaj? nie wszystkie, ale napisałeś to jabky by to był jakiś metylon. 3-MMC się też powinno oralnie walić, mefedron też ;)
Nie wiem skad masz inne opinie.
Ktos kiedys proponowal mix cmc jako jmc.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
27 czerwca 2017p420 pisze: skad takie info skoro opinie sa inne tutaj? nie wszystkie, ale napisałeś to jabky by to był jakiś metylon. 3-MMC się też powinno oralnie walić, mefedron też ;)
Ty może po prostu nie lubisz serotoninowego lenia wybijającego się na pierwszy plan przy podaniu dojapnym i/lub wolisz wejście z buta w ryj, ale... no właśnie, to tylko Ty.
Żeby nie offtopować, mam to całe 4-IMC w apteczce, ale wcześniej przetestuję albo 4-FEC, albo 3-BMC lub 3-EMC. 4-IMC w odstępie co najmniej tygodnia od ww. I będę JADŁ, sniffem może tylko podbiję. Chcesz zbadać sniff solo, to zamów i stestuj, ja nie będę specjalnie dla Ciebie marnować materiału ;)
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające
Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.