https://en.wikipedia.org/wiki/Dihexa
Z opisów wynika że to bardzo ciekawy środek, może próbował ktoś?
http://nootropy.pl/2016/04/26/dihexa-hi ... rogennego/
Ostatecznie, jeden konkretny zmodyfikowany analog, MM-201, potem określany jako Dihexa, odróżnił się od pozostałych nawet do tego stopnia, że sprawność funkcjonowania upośledzonych myszy po jego podaniu była na tyle duża, że przewyższała sprawność u nie-upośledzonej grupy kontrolnej.
17 stycznia 2017Limitbreaker pisze: Ja próbowałem. Co chcesz wiedzieć?
1. Upewnij się, że nie masz problemów mogących zaburzyć potencjalny pozytywny wpływ dihexy, np. depresja, zaburzenia hormonalne itp.
2. Znajdź zawczasu metodę, żeby to przyjąć i być pewnym, że ta metoda działa. Może od czasu metody DMSO wymyślono coś lepszego.
06 marca 2017Limitbreaker pisze: Nie, na mnie tak nie działało. Ale ja miałem wtedy i wciąż mam (a nie wiedziałem o tym) rozwalony układ hormonalny, więc mogłem tego nie odczuwać. Plus trzeba to zaaplikować do organizmu - ja "rozpuszczałem" w oleju kokosowym. Ale ile się tego tak naprawdę rozpuściło? Kto to wie? Podobno DMSO jest najlepsze, niemniej nie próbowałem. Jeśli chcesz się w to bawić to:
1. Upewnij się, że nie masz problemów mogących zaburzyć potencjalny pozytywny wpływ dihexy, np. depresja, zaburzenia hormonalne itp.
2. Znajdź zawczasu metodę, żeby to przyjąć i być pewnym, że ta metoda działa. Może od czasu metody DMSO wymyślono coś lepszego.
Limitbreaker mam do Ciebie kilka pytań;
1.Jak długo przyjmowałeś Dihexa i w jakich dawkach?
2.Czy po kilku wzięciach nowo powstałe synapsy zostają na stałe gdy zaprzestanie sie branie owego środka?Czy nadal utrzyma sie kreatywność, lepsza konwersacja itp?
3.Jak zadziałał na Ciebie on. Wymien plusy i minusy jak są
4.Czy znasz jakiś dobry sprawdzony sklep z którego kupujesz, ile płacisz itp?
Jak nie chcesz tu pisać napisz do mnie na maila
songossj@vp.pl
- interesuje sie mózgiem, badaniami nad nim - więc znajdziemy wspólny język :)
2. Nie wiem :) na mnie źle działało, więc przestałem brać
3. Same minusy - skonfundowanie, brain fog, dysocjacja, depersonalizacja
4. nope, brałem ówcześnie z ebaya od sprawdzonego gościa
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.