https://en.wikipedia.org/wiki/Dihexa
Z opisów wynika że to bardzo ciekawy środek, może próbował ktoś?
http://nootropy.pl/2016/04/26/dihexa-hi ... rogennego/
Ostatecznie, jeden konkretny zmodyfikowany analog, MM-201, potem określany jako Dihexa, odróżnił się od pozostałych nawet do tego stopnia, że sprawność funkcjonowania upośledzonych myszy po jego podaniu była na tyle duża, że przewyższała sprawność u nie-upośledzonej grupy kontrolnej.
17 stycznia 2017Limitbreaker pisze: Ja próbowałem. Co chcesz wiedzieć?
1. Upewnij się, że nie masz problemów mogących zaburzyć potencjalny pozytywny wpływ dihexy, np. depresja, zaburzenia hormonalne itp.
2. Znajdź zawczasu metodę, żeby to przyjąć i być pewnym, że ta metoda działa. Może od czasu metody DMSO wymyślono coś lepszego.
06 marca 2017Limitbreaker pisze: Nie, na mnie tak nie działało. Ale ja miałem wtedy i wciąż mam (a nie wiedziałem o tym) rozwalony układ hormonalny, więc mogłem tego nie odczuwać. Plus trzeba to zaaplikować do organizmu - ja "rozpuszczałem" w oleju kokosowym. Ale ile się tego tak naprawdę rozpuściło? Kto to wie? Podobno DMSO jest najlepsze, niemniej nie próbowałem. Jeśli chcesz się w to bawić to:
1. Upewnij się, że nie masz problemów mogących zaburzyć potencjalny pozytywny wpływ dihexy, np. depresja, zaburzenia hormonalne itp.
2. Znajdź zawczasu metodę, żeby to przyjąć i być pewnym, że ta metoda działa. Może od czasu metody DMSO wymyślono coś lepszego.
Limitbreaker mam do Ciebie kilka pytań;
1.Jak długo przyjmowałeś Dihexa i w jakich dawkach?
2.Czy po kilku wzięciach nowo powstałe synapsy zostają na stałe gdy zaprzestanie sie branie owego środka?Czy nadal utrzyma sie kreatywność, lepsza konwersacja itp?
3.Jak zadziałał na Ciebie on. Wymien plusy i minusy jak są
4.Czy znasz jakiś dobry sprawdzony sklep z którego kupujesz, ile płacisz itp?
Jak nie chcesz tu pisać napisz do mnie na maila
songossj@vp.pl
- interesuje sie mózgiem, badaniami nad nim - więc znajdziemy wspólny język :)
2. Nie wiem :) na mnie źle działało, więc przestałem brać
3. Same minusy - skonfundowanie, brain fog, dysocjacja, depersonalizacja
4. nope, brałem ówcześnie z ebaya od sprawdzonego gościa
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.