Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
ohYeah pisze:
szkoda, że nigdzie nie mogę jej znaleźć
duckduckgo nie boli.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: ohYeah »
Spoko jeden z vendorow będzie miał za 10dni
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 623 / 22 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: Vida »
OhYeah ten z piekła ma i kraina
Sprawdź dział oszuści(link)
albo gdzie kupić tam Ci bigos podał
niestety tylko marsjański
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1676 / 106 / 0
Marsjanski byl git.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Sort biały puch, wapowane w żarówie. Smak ciężki do zaakceptowania, kwaśny okrutnie ale działać - działa, jest sporo dymu i osprzęt szybko napełnia się chińską chmurą. Potem strzały iv podobnie zadowalające. Nie jest to A-PiHP, nie jest to też PV4, ale daje radę, wydaje się dość konkretnie aktywne w nie za dużych dawkach, dla mnie jest ok tenże alfa pomiot.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
jadlem kremowy i bialy. Bialy zdaje sie, oferwoal mniejsze dakowanie nic kremowy. Vapo tego wgl nie wchodzi w gre. Okropny smak dymu.
Biala dawki rzedu 50 mg. Dobry stim.
dzialanie okolo 3 h-4h
gadka, speed, eufo nawet pod lekkim wrazeniem.

dorzuty podbijaja wdluzajaja dzialanie i dodają nieogar ,ana koncu wkretki. Nie jakoos wybitnie ciezkie. Hex mnie bardziej ora niz to.

kremowy to samo tyko dawki x2
ten braz z teraz, wyglada mi jak ten 1 zaieczyszczony Kepal wkurwe. ale tyral szybciej,

biala sniff 50 mg kolezka, feciarz= dzowni ze mu robia zdjecia

best dla mnie byla biala. Bardziej ucywilizowana. Nie szarpala tak szmata.jak czokolade sprzgla nie pali. lapie nisko. nie gasnie.

Ta czekoladka jest mokra? ludzie suszyli=pizda lepsza
  • 224 / 11 / 0
Beżowy, bardzo sypki i lekki puder. 50mg snifem 2h naprawde fajnej stymulacji w tle z pelnym ogarem, brakiem lęków. W 3 godzinie miesnie zaczely byc sztywne i drgac i mozna powiedziec, ze zaczal sie zjazd ktory trwal 11h w tym 6h ostrej kardiozwaly z trudnosciami ze zlapaniem oddechu (jakbym maraton biegl) i stopniowo od lekkiego niepokoju poprzez silne lęki na słyszeniu głosów, urojeniach i paranojach skończywszy. A to tylko 50mg.... Tak wiem, ze przedawkowalem, ale czytajac wasze posty to czlowiek sam nie wie jedni wala 10 inni pisza ze 50 jest spoko, a jescze inni wala grama w noc i jakos nic im nie jest.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 164 / 3 / 0
dzialalo tak jak ma dialac. temaT BRAzowy jest mniej doczyszczony. szybciej uboki wchodzą
  • 224 / 11 / 0
To chyba zanieczyszczony jest 2-DPMP. Na pewno nie z nieudanej syntezy, bo by nie dzialalo az tak dlugo. A tak serio wyglada na to, ze bezowy jest bardziej aktywny, a wiec mniej zanieczyszczony.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 448 / 14 / 0
Może mnie z czatu @Pjaq pamiętasz, siemka :) Żadne 2dpmp, po prostu specyficzne działanie charakterystyczne dla pirolidyno-ketonów. Desoxypipradrol bym wyczuł momentalnie, a testowałem oba sorty. Często takie ketony potrafią być zanieczyszczone na poziomie substancji używanych przy produkcji, dla przykładu zamieszanie przy substancji używanej do produkcji mefedronu dawało mefedron z domieszką 3mmc. Co tutaj im wyszło, jedna cholera ich wie właściwie :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.