Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
pletzturra pisze:
...
a czy ilość Acetonu ma wpływ na ilość podkładu ? czy np moge dac 1/20ml -+ 30g podkladu ? przykladowo podałem. A co do suplementacji to musze jeszcze troche poczytać dzieki za porady
Scalono.
wędkarz pisze:
...
Spryskiwacz to zwykły z Praktikera za 10 zł, używam tylko końcówki z psikacze.
Nie cytuj postów na tej samej stronie, albo staraj się cytować to, do czego się odnosisz. /pletz
  • 1889 / 72 / 3
W jakim sensie?
No 1/20 ml raczej nie rozpuści prochu. Dajesz jak najmniej i w miarę równomiernie się to rozpowadza po podkładzie. Przy spryskiwaczu masz o wiele większe straty w materiale.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 483 / 67 / 0
@chemik
Przy spryskiwaczu, masz strarty + możliwe nierównomierne nasączenie i kupa roboty.
Już, niejedni, wpadli na pryskanie trawy, myślę...
kto pryska, tarfi do piekieł

Ze słoikiem, jak wyżej, zalewasz proch. Jest zawiesina? Czyli zbyt mało rozpuszczalnika.
160 stron o tym samym. Brawo.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1169 / 52 / 0
Niekoniecznie za mało rozpuszczalnika. Możliwe, że sort mieszany z mąką, tudzież innym guwienowem, które nie rozpuszcza się w acetonie. Były takie przypadki, ba! Sam się z takim czymś spotkałem.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
pletzturra pisze:
W jakim sensie?
No 1/20 ml raczej nie rozpuści prochu. Dajesz jak najmniej i w miarę równomiernie się to rozpowadza po podkładzie. Przy spryskiwaczu masz o wiele większe straty w materiale.
Rozchodzi mi się o to czy np 1G kanna rozpysci się w 20 ml kasetony i to wymieszać z podkładem czy za mało acetonu np.
  • 12 / / 0
Marlboro_Red pisze:
Nie koniecznie za mało rozpuszczalnika. Możliwe, że sort mieszany z mąką, tudzież innym guwienowem, które nie rozpuszcza się w acetonie. Były takie przypadki, ba! Sam się z takim czymś spotkałem.
Tylko że z rozpuszczaniem właśnie nie ma problemu, tylko z mocą maczanki chyba o tolerke tu chodzi :cheesy:
  • 81 / 2 / 0
ChemikPN90 pisze:
wędkarz pisze:
...
Spryskiwacz to zwykły z Praktikera za 10 zł, używam tylko końcówki z psikacze.
A poleciłbyś jakieś zamienniki spryskiwaczy w przedziale cenowym 10-30zł?
The fishing with mr green :mrgreen:
  • 980 / 83 / 0
Mogę kanna rozpuścić w glikolu?

W sensie nie do rozprowadzenia na podkład, tylko do spożywania
  • 1889 / 72 / 3
Tak. Używaj wyszukiwarki.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 7 / / 0
17 lipca 2016rodozz313 pisze:
Mogę kanna rozpuścić w glikolu?

W sensie nie do rozprowadzenia na podkład, tylko do spożywania
Bez problemu jeżeli użyjesz propylenowego w odpowiednich dawkach aby uzyskać odpowiednie stężenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.