przegielem pale
bad trip taki ze masakra nie slyszalem jak do mnie mowili,
myslalem ze umre
po wyjsciu na dwor i zajebaniu kreski 3 cmc wrocilo zycie do normy
nie polecam takiej dawki, jak nigdy bad tripa nie mialem, to kruwa sie go wkoncu drobilem, a zryl mi mozg film mad max w 3d zabil mnie poprostu i pokonal meo mipt dzisiaj.
Zauważam skrócenie czasu snu, większe zaciekawienie rzeczywistością i motywację do działania. Ciekawe czy zmiany w psychice (mam nadzieję że pozytywne) pozostaną po zaprzestaniu suplementacji ;)
Czy ktoś zauważył działanie na sigmę w przypadku tej substancji? Bo np. DMT, czyli również tryptamina, ma takie działanie, więc z chemicznego punktu widzenia nie jest to wykluczone moim zdaniem.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Nie odczuwasz zadnych nieprzyjemnych efektow fizycznych jak wazokonstrykcja, potliwosc, kolatanie serca? Bo 5-podstawione tryptaminy maja wlasnie to do siebie ze sa bardziej odczuwalne na ciele niz np. 4-podstawione.
Mowisz ze skrocony sen: ale czy rownie wydajny? Chodzisz na silownie, lub uprawiasz jakies sporty? Jak z wytrzymaloscia i sila?
FajnieJest pisze:Dlaczego akurat mikrodawkujesz moxy?
Nie odczuwasz zadnych nieprzyjemnych efektow fizycznych jak wazokonstrykcja, potliwosc, kolatanie serca? Bo 5-podstawione tryptaminy maja wlasnie to do siebie ze sa bardziej odczuwalne na ciele niz np. 4-podstawione.
Mowisz ze skrocony sen: ale czy rownie wydajny? Chodzisz na silownie, lub uprawiasz jakies sporty? Jak z wytrzymaloscia i sila?
Ciąg trwał 3.5 dnia i go przerwałem, bo przeczytałem ostatnio że mikrodawki LSD i grzybów zalecali stosować raz na kilka dni. Za parę dni znowu zjem miligrama. Nie powoduje efektów odstawieniowych. Pozytywny efekt życia w teraźniejszości (nierozpamiętywania) utrzymuje się po odstawieniu (w tej chwili 24h, dam znać co będzie dalej).
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Tak, jesli chodzi o tolerancje, to najlepiej 3x tygodniowo dozowac, chociaz sa pogloski ze tolerancja w mikrodozingu nie ma znaczenia, poniewaz tolerancja 'zabiera' typowe efekty psychodeliczne: wizuale, abstrakcyjne mysli etc, ale nie zabiera za to pozytywnych efektow kognitywnych.
Jak dawkujesz? Roztwor?
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Najlepiej niech doradzi ktoś kompetentny ale myślę ze substancja nadal jest zdatna do spożycia :)
Jak z dawkowaniem? Kapsułka z 10mg będzie w sam raz czy zarzucić od razu dwie? Biorę raczej większe dawki psychodelików, ale z tym akurat nie miałam do czynienia. Nie chce, by było za słabo, a słyszałam że dorzutki nie działają.
10mg doświadczysz standardowego dla tej tryptaminy falowania przestrzeni dwuwymiarowej o zwykłej częstotliwości.
powyżej 30mg może już być przytłaczająco, ponieważ częstotliwość fal znacznie się zwiększy. Za czasów świętej pamięci 5-Meo-MiPT doprowadziłem się do stanu, że wszystko było tak falujące, jak nienastrojony program w starym, kineskopowym telewizorze.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.