- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Biore trazodon 75mg na dobe od 4 tygodni. Wie ktoś jaką przerwę od trazodonu zrobić żeby bezpiecznie przytripować z dexem (bo czytałem ze taki miks jest toksyczny dla wątroby, o czym sie przekonałem...) I po jakim czasie od tripu mogłbym znowu brać trazodon?
jutro idę do psychiatry po nowy lek. Przez 2 miesiące brałem Mianserynę (Deprexolet) i zacząłem na niej wreszcie odczuwać emocje. Po odstawieniu przez miesiąc nie czuję poprawy, ani polepszenia, więc będę prosił psychiatrę o nowy lek. Czasami używam DXM - maksymalnie 210mg. Ustaliłem, że taka dawka najlepiej na mnie działa. Pomaga mi odczuwać pozytywne emocje.
Czy moglibyście mi polecić jakiś lek, który działa dobrze z DXM? FAQ przeczytałem. Jakieś sugestie, doświadczenia? Byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku./pletz
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
poza tym, warto wspomniec, ze przy tym miksie mozna sobie uszkodzic watrobe.
Możesz mi wyjaśnić dlaczego problemy fizyczne i dlaczego uszkadza wątrobę?????
I czy na taki mixie:
Anafranil(TLPD) 37,5mg(bedzie zwiększane)1-0-0
Sulpiryd 50mg 1-1-0
Lerivon(mianseryna)NasSa 30mg 0-0-2
Jest prawdopodobieństwo ZS albo rozpierdolenia wątroby?
pletzturra pisze:Nie polecam szamania z fluoksetyną. Brałam to trzy lata i Aco do tego szamałam. Kopało po bani niesamowicie, ale byłam zawsze cała czerwona, kręciło mi się w głowie non stop i w sumie to do tej pory widzę różne rzeczy bez niczego, więc nevah.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.