- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Biore trazodon 75mg na dobe od 4 tygodni. Wie ktoś jaką przerwę od trazodonu zrobić żeby bezpiecznie przytripować z dexem (bo czytałem ze taki miks jest toksyczny dla wątroby, o czym sie przekonałem...) I po jakim czasie od tripu mogłbym znowu brać trazodon?
jutro idę do psychiatry po nowy lek. Przez 2 miesiące brałem Mianserynę (Deprexolet) i zacząłem na niej wreszcie odczuwać emocje. Po odstawieniu przez miesiąc nie czuję poprawy, ani polepszenia, więc będę prosił psychiatrę o nowy lek. Czasami używam DXM - maksymalnie 210mg. Ustaliłem, że taka dawka najlepiej na mnie działa. Pomaga mi odczuwać pozytywne emocje.
Czy moglibyście mi polecić jakiś lek, który działa dobrze z DXM? FAQ przeczytałem. Jakieś sugestie, doświadczenia? Byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku./pletz
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
poza tym, warto wspomniec, ze przy tym miksie mozna sobie uszkodzic watrobe.
Możesz mi wyjaśnić dlaczego problemy fizyczne i dlaczego uszkadza wątrobę?????
I czy na taki mixie:
Anafranil(TLPD) 37,5mg(bedzie zwiększane)1-0-0
Sulpiryd 50mg 1-1-0
Lerivon(mianseryna)NasSa 30mg 0-0-2
Jest prawdopodobieństwo ZS albo rozpierdolenia wątroby?
pletzturra pisze:Nie polecam szamania z fluoksetyną. Brałam to trzy lata i Aco do tego szamałam. Kopało po bani niesamowicie, ale byłam zawsze cała czerwona, kręciło mi się w głowie non stop i w sumie to do tej pory widzę różne rzeczy bez niczego, więc nevah.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.