Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ze swojego małego doświadczenia z DXM wiem że to się u mnie wyklucza. Raz dla testu próbowałem se zwalić i zacząłem tak, że jeszcze nie weszła faza. No i na początku uszło, ale jak zaczęła faza wchodzić to przyjemność się zmieniała w nieprzyjemność i odechciało mi się, a poza tym nie bardzo mogłem dojść Później tylko te nieprzyjemne odczucie wryło się w banię i psuło mi fazkę :'( Ogólnie już nie będę próbował raczej nic z tych rzeczy na deksie ^_^
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Ktoś kto dużo i często brał niech się wypowie najlepiej.
Nie chciałbym aby pewnego pięknego wieczora okazało się, że mi nie chce stanąć... :-/
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Po fecie się nie da? Nie wiedziałem :P
A nie wiesz może czy efce się da?
U siebie po DXM obserwuję niektóre podobne efekty jak po efedrynie, może i w tych sprawach też działa podobnie :P Osobiście jak tylko nadarzy się okazja to sprawdzę :-)
@wronek
Bromu w acodinie jest bardzo mało. Raczej on nie powoduje tego efektu, choć na 100% pewny nie jestem :-/
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.