Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 7 / 0
Homet wciąż jest. Teraz zszedł do podziemia i jego cena znacznie wzrosła.
  • 103 / 5 / 0
Ale to pewnie raczej TOR, bo wątpię by uliczny dealer o czymś takim w ogóle słyszał, a co dopiero to miał.

Kiedy był legalny, to ja mialem 250mg za 60zł, wliczając w to koszt dostawy. Więc bardzo ekonomiczne ćpanie, bo 250mg to trochę tripów jest.
A jak bardzo wzrostła cena? Bo tryptaminka zajebista. Pokochałem ją. Chociaż i tak wolę kupowac legalne rzeczy, więc lepiej mi będzie próbować innych tryptamin jak chociażby DPT niż bawić się w TOR na którym się nie znam. A jak cena znacznie wzrosła, to i tak bardziej będzie mi się opłacało jechać chociażby na DPT.

Pytanie też, jak bardzo będzie dostępny? Na temat czystości nie chcę się wypowiadać, ale domyślam się że jak ktoś coś sprzedaje w dark necie to pewnie z zapasów które porobił przed delegalizacją, więc czystość pewnie taka sama jak mieliśmy. Mam rację?

Ale to, że za Hometem będę tęsknił, to fakt. Bo Homet to czysta radość, piękno i Bóg, i lekko pokręcona przygoda, taniec z Bogiem i ze wszechświatem i z kosmosem. Do tego praktycznie brak efektów ubocznych. Bardzo łagodny bodyload i brak skręta na następny dzień, a zamiast niego przyjemny afterglow.

Ale świat tryptamin jest na tyle bogaty, że wśród pozostałych po delegalizacji środków i tak pozostało trochę rzeczy. Tak więc ta delegalizacja to pół biedy, mimo okropnego faktu, że zła władza tak bardzo pozwala sobie wpływać na naszą wolność. Ale cóż, na władzę nie poradzę. A i DPT trzeba będzie kiedyś spróbować.
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 67 / 2 / 0
A gdzie homet jest legalny? Najbliżej?
  • 228 / 24 / 0
Wylajtowany pisze:
A gdzie homet jest legalny? Najbliżej?
Czechy.
  • 145 / 1 / 0
Moje druga i prawdopodobnie ostatnia przygoda z hometem była w drodze na Rysach. Kilometr przed Morskim Okiem wypiłem 50mg rozpuszczone w spirytusie który zrobił się ciemny kilka dni po rozpuszczeniu.

To co ta tryptamina zaoferowała wizualnie przekroczyło moje wyobrażenia. Ale był też minus, mocno fizycznie mnie osłabiła. Z mojego doświadczenia tylko 75mg 4-Aco-dmt bardziej zabrało mi siłę. Był to do tego mój pierwszy pobyt w górach i zakochałem się w tym miejscu. Wspiąłem się w połowę drogi między Czarnym Stawem a szczytem i mimo narzekania na stan fizyczny to dałbym radę do końca, ale zrobiło się już za późno.
Nie wiem czego chce, chyba THC
Cecha THC właśnie taka jest
  • 336 / 1 / 0
Ale pojebany pomysł, żeby po górach po psajko chodzić....
  • 67 / 2 / 0
^ zalezy jakie góry i trasa. Ja z chłopakiem wzięliśmy mało szkodliwe ilości homipta w Bieszadach na trasie na pobliską niezbyt wielką górkę. Co prawda zamiast 2h szliśmy ze 4 ale jak ścieżka wydeptana i szlak dobrze oznakowany to się nic strasznego cżłowiekowi nie stanie, poza tym że las jest śmieszny okrutnie.
The only way to get rid of temptation is to yield to it.
  • 44 / 7 / 0
Widziałem ceny 200 zł za 100mg. Oczywiście dostęp jedynie na TORze.
  • 2 / / 0
Ktoś ma jakąś opcje?
  • 263 / 10 / 0
Chyba trzeba będzie wyjechać za granicę i tam poczekać na paczuszke i wrócić kulturalnie... Tylko komu się chce?:< ehh
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".