extraviado pisze:Co do szkodliwosci sterydow. Arnold Schwarzenneger napierdalal je przez kilkadziesiat lat, a zyje i ma sie zajebiscie dobrze.
Twierdze jedynie, ze dragi bierze sie kilka lat i jest sie rozjebanym. Sterydy po takim samym czasie nie zrobia takich szkod.
Koksowanie jest zdrowsze od cpania, tym bardziej, ze dba sie przy nim o odzywianie i sen.
Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze i jedno, i drugie to syf.
Do ćpania wystarczy przeczytać pare artykułów w w internecie i można zrobić to stosunkowo bezpiecznie. Do brania saa trzeba bardzo długiej praktyki na treningu, wiedzy o odżywianiu, silnej woli, pieniędzy itd.
Sterydy mogę "polecić" jedynie ludziom którzy przez dwa lata sumiennie wykonywali przemyślany trening, trzymali sztywną dietę i unikali narkotyków. Jeżeli nie spełniasz tych warunków to na 90% zrobisz sobie krzywdę lub w najlepszym przypadku zmarnujesz pieniądze.
Miałem ze 3-4 razy taki moment, że myślałem "tak, to jest ten czas, wiem już wszystko co powinienem i moge wejść na SAA". Po pewnym czasie zawsze dochodziłem do wniosku, że podjąłem zajebiscie dobrą decyzje, że się wstrzymałem bo wtedy tak na prawde gówno wiedziałem.
rafalinho007 pisze:@up
Do ćpania wystarczy przeczytać pare artykułów w w internecie i można zrobić to stosunkowo bezpiecznie.
:nuts: :wall:
rafalinho007 pisze: Do ćpania wystarczy przeczytać pare artykułów w w internecie i można zrobić to stosunkowo bezpiecznie.
Może Ty jestes jakiś ułomny i potrzebujesz 300h, ale mi zwykle wystrczało 30min maks, a po to 2h mogłbym wiekszość osiedlowych ćpunów przebić jeżeli chodzi i znajomość ich ulubionego dragu.
Edit: mam na myśli pojedynczetripy a nie wpierdalanie się w ciągi.
extraviado pisze:
Koksowanie jest zdrowsze od cpania, tym bardziej, ze dba sie przy nim o odzywianie i sen.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
PS: Leciałem pół roku na wysokich dawkach SAA (lecę już 2 lata non stop), praca, studia, mefedron w chorych ilościach - wiem jedno - gdyby nie silka i SAA może bym leżał pod ziemią; pozdro
Nic tak nie regeneruje wątroby i innych organów jak T1 + HGH + GHRP + mod-GRF - nawet psychicznie już powróciłem prawie w komplecie do sprawności umysłowej sprzed epizodu z 4MMC
Znacie się tu na tym hajpie na SAA jak świnie na gwiazdach poza kilkoma wyjątkami;
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?