[ external image ]
2,3-metylenodioksymetkatynon
Jak zmieni działanie przestawienie grupy metylenodioksy? Ktoś ma jakieś pomysły, albo już testował?
surveilled pisze:Co do 2,3-MDMC - jeśli zachodzi między nim a M1 taka sama zależność, jak między 2,3-MDMA a 3,4-MDMA, to będzie słabiej oddziaływał serotoninergicznie, ale potencjał katecholaminergiczny pozostanie bez zmian. Porównanie 2,3-MDMA i 3,4-MDMA - dostępne online.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
:)
Jednak jak kolega wyżej mam pytanie co do dawkowania.
Mam sporą tolerancję na 3-MMC, chyba będę celował w 100-120mg sniffem.
Nie zrobię sobie kuku? Oczywiście najpierw próba uczuleniowa.
Dam znać w weekend, chyba, że poczta nawali to po.
Orientuje się ktoś czy 5-MA spłyci działanie substancji?
Chciałbym najpierw przetestować właśnie 5-MA bo 2,3 MDMC będę miał większą ilość i jeszcze zdążę się tym pobawić a 5-MA tylko trochę.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.