[ external image ]
2,3-metylenodioksymetkatynon
Jak zmieni działanie przestawienie grupy metylenodioksy? Ktoś ma jakieś pomysły, albo już testował?
surveilled pisze:Co do 2,3-MDMC - jeśli zachodzi między nim a M1 taka sama zależność, jak między 2,3-MDMA a 3,4-MDMA, to będzie słabiej oddziaływał serotoninergicznie, ale potencjał katecholaminergiczny pozostanie bez zmian. Porównanie 2,3-MDMA i 3,4-MDMA - dostępne online.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
:)
Jednak jak kolega wyżej mam pytanie co do dawkowania.
Mam sporą tolerancję na 3-MMC, chyba będę celował w 100-120mg sniffem.
Nie zrobię sobie kuku? Oczywiście najpierw próba uczuleniowa.
Dam znać w weekend, chyba, że poczta nawali to po.
Orientuje się ktoś czy 5-MA spłyci działanie substancji?
Chciałbym najpierw przetestować właśnie 5-MA bo 2,3 MDMC będę miał większą ilość i jeszcze zdążę się tym pobawić a 5-MA tylko trochę.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje
Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.
Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie
Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.