[ external image ]
2,3-metylenodioksymetkatynon
Jak zmieni działanie przestawienie grupy metylenodioksy? Ktoś ma jakieś pomysły, albo już testował?
surveilled pisze:Co do 2,3-MDMC - jeśli zachodzi między nim a M1 taka sama zależność, jak między 2,3-MDMA a 3,4-MDMA, to będzie słabiej oddziaływał serotoninergicznie, ale potencjał katecholaminergiczny pozostanie bez zmian. Porównanie 2,3-MDMA i 3,4-MDMA - dostępne online.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
:)
Jednak jak kolega wyżej mam pytanie co do dawkowania.
Mam sporą tolerancję na 3-MMC, chyba będę celował w 100-120mg sniffem.
Nie zrobię sobie kuku? Oczywiście najpierw próba uczuleniowa.
Dam znać w weekend, chyba, że poczta nawali to po.
Orientuje się ktoś czy 5-MA spłyci działanie substancji?
Chciałbym najpierw przetestować właśnie 5-MA bo 2,3 MDMC będę miał większą ilość i jeszcze zdążę się tym pobawić a 5-MA tylko trochę.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.