Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
amfetamina sprzedawana jako pokruszona miltiwitamina
haszysz sprzedawany jako ulepiona kulka z plasteliny
  • 1957 / 230 / 0
czemu 3mmc szalonyt kocie?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
alfa php. Zero pozytywow pek zaczyna sie bolem głowy i zjadłem trwajacym do rana mimo małej dawki. A ciagnie zeby dorzucic strasznie
  • 245 / 19 / 0
a-pvp - dostałem któregoś razu 10g w rozliczeniu, rozliczający sie caly czas to wpierdalali wiec jak juz mialem to zaczalem probowac :nuts: a jak zaczęła sie vaporyzacja to juz w ogóle mnie popierdolilo. Paranoje, shizy, lęki, strach, i wszystko co najgorsze no i nie potrafilem kończyć, powiedzieć STOP waliłem to caly czas, wiedzialem, ze jest tylko źle ale i tak jaralem to aż mi sie ta dycha nie skonczyla %-D a jak sie skonczyla to szukalem w każdym zakamarku domu "bo musialem cos zostawic" :-D a jak uswiadomilem sobie, ze nic nie ma 8-( to bylem wręcz zalamany bo: "ja pierdole, co ja teraz będę robić? :hug: ale przeżyłem %-D i nie chce nawet tego na oczy widziec %-D

papierosy - wkuwający nałóg.
A KTO, KURWA!?
  • 1329 / 57 / 0
Nie nazwałbym amfetaminy najgorszą, ale na pewno jest chujowa. Podoba się, pomaga sobie poradzić z obowiązkami i ogólnie fajnie po niej jest. Ale zjazdy bywają tak ciężkie, że człowiek czuje się jak gówno. Albo jakby się było chorym fizycznie + dół psychiczny, szkoda gadać. A jak jest stały dostęp, to można się złapać na tym, że się co 2-3 dni lata po worek. Zdecydowanie lepiej nie brać.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 62 / 4 / 0
Słynny cipacz po którym dochodziłem do siebie przez tydzień i Gałka muszkatołowa (kim był muszkatoł i dlaczego gałka została nazwana na jego cześć? xD). Zjadłem dosyć sporo tego szataństwa, trzymało mnie bardzo długo i kompletnie nie mogłem się skupić, problemem było dla mnie dodanie dwóch liczb.
  • 189 / 8 / 0
1. benzydamina. Smoki wyskakujące z monitora i te sprawy. Niszczy przewód pokarmowy i smakuje wiadomo.

2. metkat. Serducho wyskakiwało, niedobry i nieprzyjemny.

3. Albo DXM, bo najwięcej brałem, albo MXE, bo najwięcej po niej popsułem. Oba martwe i bezproduktywne.

Nagrodę pocieszenia dostają wszystkie stymulanty. Gdy przypomnę sobie noc na mefedronie, to wciąż się zastanawiam, jak taki stan może bawić. No i te konsekwencje.

Tak naprawdę wszystko bym tutaj dał, poza klasycznymi psychodelikami, szałwią i słabymi opiatami. Te ostatnie były jedynie mało interesujące.
  • 1 / / 0
alfa-php
alfa-PVP
alfa-PPP

uzależniające puste ścierwo. Ale za to jak wszystko inne to nic gdy jest :S
  • 478 / 21 / 0
Serotonin pisze:
czemu 3mmc szalonyt kocie?
chujowy zjazd
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 11 / 2
Maczanki kolekcjonerskie
Omo

Dopy to największe gówna na świecie (Nie licząc jenkem ;P)
Niszczą fizycznie mózg, uszkadzają neurony, psychikę i ciało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą

W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.

Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto

Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.

Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji

Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.