Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
amfetamina sprzedawana jako pokruszona miltiwitamina
haszysz sprzedawany jako ulepiona kulka z plasteliny
  • 1957 / 230 / 0
czemu 3mmc szalonyt kocie?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
alfa php. Zero pozytywow pek zaczyna sie bolem głowy i zjadłem trwajacym do rana mimo małej dawki. A ciagnie zeby dorzucic strasznie
  • 245 / 19 / 0
a-pvp - dostałem któregoś razu 10g w rozliczeniu, rozliczający sie caly czas to wpierdalali wiec jak juz mialem to zaczalem probowac :nuts: a jak zaczęła sie vaporyzacja to juz w ogóle mnie popierdolilo. Paranoje, shizy, lęki, strach, i wszystko co najgorsze no i nie potrafilem kończyć, powiedzieć STOP waliłem to caly czas, wiedzialem, ze jest tylko źle ale i tak jaralem to aż mi sie ta dycha nie skonczyla %-D a jak sie skonczyla to szukalem w każdym zakamarku domu "bo musialem cos zostawic" :-D a jak uswiadomilem sobie, ze nic nie ma 8-( to bylem wręcz zalamany bo: "ja pierdole, co ja teraz będę robić? :hug: ale przeżyłem %-D i nie chce nawet tego na oczy widziec %-D

papierosy - wkuwający nałóg.
A KTO, KURWA!?
  • 1329 / 57 / 0
Nie nazwałbym amfetaminy najgorszą, ale na pewno jest chujowa. Podoba się, pomaga sobie poradzić z obowiązkami i ogólnie fajnie po niej jest. Ale zjazdy bywają tak ciężkie, że człowiek czuje się jak gówno. Albo jakby się było chorym fizycznie + dół psychiczny, szkoda gadać. A jak jest stały dostęp, to można się złapać na tym, że się co 2-3 dni lata po worek. Zdecydowanie lepiej nie brać.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 62 / 4 / 0
Słynny cipacz po którym dochodziłem do siebie przez tydzień i Gałka muszkatołowa (kim był muszkatoł i dlaczego gałka została nazwana na jego cześć? xD). Zjadłem dosyć sporo tego szataństwa, trzymało mnie bardzo długo i kompletnie nie mogłem się skupić, problemem było dla mnie dodanie dwóch liczb.
  • 189 / 8 / 0
1. benzydamina. Smoki wyskakujące z monitora i te sprawy. Niszczy przewód pokarmowy i smakuje wiadomo.

2. metkat. Serducho wyskakiwało, niedobry i nieprzyjemny.

3. Albo DXM, bo najwięcej brałem, albo MXE, bo najwięcej po niej popsułem. Oba martwe i bezproduktywne.

Nagrodę pocieszenia dostają wszystkie stymulanty. Gdy przypomnę sobie noc na mefedronie, to wciąż się zastanawiam, jak taki stan może bawić. No i te konsekwencje.

Tak naprawdę wszystko bym tutaj dał, poza klasycznymi psychodelikami, szałwią i słabymi opiatami. Te ostatnie były jedynie mało interesujące.
  • 1 / / 0
alfa-php
alfa-PVP
alfa-PPP

uzależniające puste ścierwo. Ale za to jak wszystko inne to nic gdy jest :S
  • 478 / 21 / 0
Serotonin pisze:
czemu 3mmc szalonyt kocie?
chujowy zjazd
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 11 / 2
Maczanki kolekcjonerskie
Omo

Dopy to największe gówna na świecie (Nie licząc jenkem ;P)
Niszczą fizycznie mózg, uszkadzają neurony, psychikę i ciało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów

W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.

Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos

Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.

Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników

Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.