ODPOWIEDZ
  • 492 / 16 / 25
Akurat ćwiara dla mnie to nie jest jakaś wielka dawka, tym bardziej że takie dawki nie są mi obce. Po prostu te objawy wystąpiły u mnie pierwszy raz, a nie są to typowe dla MDMA skutki uboczne.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 429 / 36 / 1
Są typowe przy przedawkowaniu, po prostu dobry towar pewnie i idiotyczna dawka.
  • 853 / 56 / 0
Polemizował bym.0.25 kryształu to max 0.2 MDMA i bóle w klacie?
Pierwszy objaw przedawkowania to bardzo ostre pocenie się i nieprzyjemny rozpierdol w bani(coś jak na wejściu)
Może z pikawą coś nie teges?
ps albo to był jakiś wynalazek , który dawkuje się inaczej.
  • 440 / 30 / 0
Ja po bardzo czystym MDMA w postaci 125mg miałem już bardzo grubo.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
A niemożność odlania jest flagowym efektem przedawkowania MDMA, w skrajnych przypadkach można kipnąć od tego.
  • 853 / 56 / 0
To MDMA jest moczopędne ;-) ?
Kilkanaście lat w temacie i człowiek się czegoś nowego dowiaduje.
Widać cudem żyje.
  • 1425 / 80 / 0
Chapnij bardzo bardzo konkretną dawkę MDMA i wypij za dużo wody.
  • 853 / 56 / 0
Nie raz to robiłem - no offence ale moim zdaniem problem autora to nie jest kwestia przedawkowania MDMA.Zdecydowanie za mała dawka jak na takie jazdy, szczególnie że to nie był jego pierwszy raz.
Musiał by podać więcej szczegółów żebyśmy mogli dojść do jakiś konstruktywnych wniosków
  • 89 / / 0
hasz - za duża dawka, widocznie mocny kryształ, typowe objawy przedawkowania ukazałeś.

PS. pytanie może nie z temat, ale nie wiem czy tam gdzie zadałam uzyskam odpowiedź. Czy hipecyryna może mieć wpływ na działanie mj ? Suplementuje się jakiś czas dziurawcem i mj przestała mieć moc, tj. zapalę i nie jestem zbuchana albo trwa to mega krótko :(
  • 429 / 36 / 1
damian354 pisze:
Niema co ukrywać na Tor markecie 90 zł sztuka ;)
Dokładnie 88-100 zł za grama, kolega zamówił dostał w piątek.

MIAZGA!, aż przypomniały mi się imprezy w 2002-2004r... :gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Tani i uzależnia bardziej niż fentanyl. Kush pustoszy Afrykę, ofiary narkotyku trzeba kremować

Tani i silnie uzależniający syntetyczny narkotyk zalał rynki w Liberii, Gwinei, Gwinei Bissau i Gambii. Według raportu Global Initiative against Transnational Organized Crime (GI-TOC), pochodzący z Sierra Leone kush szybko rozprzestrzenia się w Afryce Zachodniej.

Narkomania powoduje bezdomność czy bezdomność narkomanię? Naukowcy z UC to sprawdzili

Badanie przeprowadzone przez Uniwersytet Kalifornijski w San Francisco podważa teorię, według której narkotyki mają być główną przyczyną bezdomności. Zgodnie z jego wynikami – tylko 37 proc. kalifornijskich bezdomnych regularnie konsumuje substancje psychoaktywne.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.