ODPOWIEDZ
  • 492 / 16 / 25
Akurat ćwiara dla mnie to nie jest jakaś wielka dawka, tym bardziej że takie dawki nie są mi obce. Po prostu te objawy wystąpiły u mnie pierwszy raz, a nie są to typowe dla MDMA skutki uboczne.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 429 / 35 / 1
Są typowe przy przedawkowaniu, po prostu dobry towar pewnie i idiotyczna dawka.
  • 853 / 56 / 0
Polemizował bym.0.25 kryształu to max 0.2 MDMA i bóle w klacie?
Pierwszy objaw przedawkowania to bardzo ostre pocenie się i nieprzyjemny rozpierdol w bani(coś jak na wejściu)
Może z pikawą coś nie teges?
ps albo to był jakiś wynalazek , który dawkuje się inaczej.
  • 440 / 30 / 0
Ja po bardzo czystym MDMA w postaci 125mg miałem już bardzo grubo.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
A niemożność odlania jest flagowym efektem przedawkowania MDMA, w skrajnych przypadkach można kipnąć od tego.
  • 853 / 56 / 0
To MDMA jest moczopędne ;-) ?
Kilkanaście lat w temacie i człowiek się czegoś nowego dowiaduje.
Widać cudem żyje.
  • 1425 / 80 / 0
Chapnij bardzo bardzo konkretną dawkę MDMA i wypij za dużo wody.
  • 853 / 56 / 0
Nie raz to robiłem - no offence ale moim zdaniem problem autora to nie jest kwestia przedawkowania MDMA.Zdecydowanie za mała dawka jak na takie jazdy, szczególnie że to nie był jego pierwszy raz.
Musiał by podać więcej szczegółów żebyśmy mogli dojść do jakiś konstruktywnych wniosków
  • 89 / / 0
hasz - za duża dawka, widocznie mocny kryształ, typowe objawy przedawkowania ukazałeś.

PS. pytanie może nie z temat, ale nie wiem czy tam gdzie zadałam uzyskam odpowiedź. Czy hipecyryna może mieć wpływ na działanie mj ? Suplementuje się jakiś czas dziurawcem i mj przestała mieć moc, tj. zapalę i nie jestem zbuchana albo trwa to mega krótko :(
  • 429 / 35 / 1
damian354 pisze:
Niema co ukrywać na Tor markecie 90 zł sztuka ;)
Dokładnie 88-100 zł za grama, kolega zamówił dostał w piątek.

MIAZGA!, aż przypomniały mi się imprezy w 2002-2004r... :gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.