TenTyp pisze: Widzieliscie kiedyś policjantów w normalny biały dzień z psem niuchaczem na mieście?widzieliście. w wawie w metrze non stop chodzą z psami. a czy to był niuchacz czy nie to ja z wyglądu rozpoznać nie umiem :p
Jak zabezpieczyć żeby psy nie wyczuły?
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
It never got weird enough for me.
Ketamina może zmniejszyć chęć sięgnięcia po alkohol
Pojedyncza dawka ketaminy może pomóc osobom nadużywającym alkohol w zmniejszeniu jego spożycia – wynika z nowych badań.To pierwszy taki przypadek w Europie. Przechwycono okręt podwodny transportujący narkotyki [VIDEO]
Funkcjonariusze National Crime Agency (NCA) z Wielkiej Brytanii brali udział w międzynarodowej operacji przeciwko kartelom narkotykowym działającym w Europie. Służby różnych państw przechwyciły okręt podwodny, który transportował 3 tony kokainy.jst pisze:widzieliście. w wawie w metrze non stop chodzą z psami. a czy to był niuchacz czy nie to ja z wyglądu rozpoznać nie umiem ]TenTyp pisze: Widzieliscie kiedyś policjantów w normalny biały dzień z psem niuchaczem na mieście?
Nie zawsze to narkopies jest ;-)
nie wszystkie sa wyszkolone do szukania dragow.. tak mi sie wydaje, raz miaem akcje z psem psem hau hau i nic nie wyniuchal :-p
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Naprawdę jest ich mało. Nie ma co popadać w paranoje widząc wilczurka z patrolem.
I'm broken.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
@Night, spoko, nie o to mi chodzi:). Apeluje tylko do rozsadku niektorych dla dobra ogolu.
[Kto będzie chciał, ten skasuje (wyedytuje). Trudno żebyśmy cenzurowali forum ;] - przyp. night]
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
Na czacie siedzi 122 uczestników Wejdź na czata