sama nie wiem, czasem mi się wydaje, że to może mieć podłoże stresowe, choć to brzmi dziwnie. głównie dostaję tych 'ataków', gdy sobie pomyślę przed snem 'jak to dobrze, że mnie nic nie swędzi'. albo jak się zdenerwuję (a ostatnio denerwuję się ciągle)
Czy zauważyliście, by konopia działała mocniej w połączeniu z lamitrinem? Biorąc 100mg dziennie jestem ubity już po buchu, dwóch (staż duży).
Jest to oczywiście miłe/ekonomiczne :-D
Najfajniejsze zostawiłem na koniec - nie chce mi się ćpać :cheesy: Powaga, jak myślę że miałbym wydać 3 dychy na kodę/kota/spida to się zastanawiam - po chuj ? Widocznie moje ćpuństwo było ściśle powiązane ze skrajnymi emocjami, które zostały wyeliminowane.. jest si, oby tak dalej.
Mam jedno pytanie: czy ten lek wpływa w jakiś sposób na działanie psychodelików ? Nie żarłem kolorów gdzieś z pół roku, a pogoda taka że grzech nie oczyścić sobie umysłu ;] I nie, pomiędzy tym akapitem a poprzednim nie ma żadnej sprzeczności :D
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Dziwne, że po lamotryginie nie chce Ci sie spac.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
BTW. zdaję sobie sprawę, że głupia z mojej strony jest taka intoksykacja podczas leczenia i na dłuższą metę rzeczywiście nie wychodzi mi to na dobre, so watch out.
EDIT: ach, zauważyłem, że w porównaniu do znajomych naprawdę rzadko miewam zejścia, po 3mmc właściwie w ogóle.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.