Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
posiadam ekstrakt
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
ale min. u nas jest jeszcze całkowicie legalny.
Szkoda że jest taki drogi. (za 50gram zapłaciłem około 80$)
Ja piłem zmielone liście i ekstrakt (nie wiem jaki) i muszę przyznać że opium lepsze :)
Może przy podaniu doodbytniczym było by lepiej bo napewno nie wszystko idzie w krew, wiele zostaje zniszczone przez układ trawienny. Ale tego nie mogę sprawdzić bo już nie mam.
Najpierw zrobiłem herbatę z 10gr,
za 2 razem 15gr
za 3 razem 25gr
za 4 razem 10gr ekstraktu.
Polecam SEK, przy takiej samej ilości co ekstraktu x10 daje mocnego kopa a i smak o wiele lepszy.
scalono - łysy
Super Enhanced Kratom (SEK) - This incense powder is a complex aromatic blend of Organic Kratom Crystalz & Bali Kratom Leaf (standardized to 600mg/25g)
scalono - łysy
Roślinka bardzo fajna, ale trzeba z tym uważać, bo bardzo łatwo przekroczyć granicę, po której robi się bardzo nieprzyjemnie!
W niedziele zapodałem sobie o gram więcej, zmylony efektami i skończyło się ostrym rzyganiem i ogólnie całą niedziele leżałem chory.
To tak ku przestrodze.
scalono - łysy
Kratom posiada ponad 25 alkaloidów, z czego najważniejsze są dwa: mitragynina (9-methoxy-corynantheidine) i 7-OHM (7-hydroxymitragynine), które prawdopodobnie odpowiadają za psychoaktywne działanie kratomu.
W niektórych sklepach internetowych można kupić ekstrakty zawierające niemal czyste 7-OHM i mitragynine.
funatic pisze: W niektórych sklepach internetowych można kupić ekstrakty zawierające niemal czyste 7-OHM i mitragynine.
czy warto kupic za 45 zł 1 g ekstraktu x 30?
a kolejne
czy wziąć go 0,2 g - jakby prymitywnych obliczen wynikało czy moze jakąś inną ilość?
Dzięki z gory za odpowiedź.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: czy warto kupic za 45 zł 1 g ekstraktu x 30?
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: czy wziąć go 0,2 g - jakby prymitywnych obliczen wynikało czy moze jakąś inną ilość?
To zależy od ekstraktu i twojej tolerancji na tą roślinkę. Na mnie podziałało dopiero 3g ekstraktu x10 czyli teoretycznie odpowiednik tej dawki ekstraktu x30 to 1g. Lepiej zaczynać od mniejszych dawek i powoli zwiększać.
Trudno powiedzieć czy 0.2g ekstraktu bedzie dobre dla ciebie, ja bym raczej nie poczuł żadnych efektów.
Moje doświadczenia z tą roslinką to: SEK, ekstrakt x10, Bali Premium/Commercial Kratom. W kolejce czeka Indonesian Kratom.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?