Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 304 / / 0
właśnie no ja na b nbome nie mogę złego słowa powiedzieć
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 992 / 17 / 0
Ja muszę spróbować 25B, jestem bardzo zachęcony opisami. Sporo ludzi nie lubi nbomów przez nadmierną stymulacje, ale patrząc na ich bodyload, nawet 3mg 25I pod napletkową nie ma tak skurwiałego bodyloadu jak 2C-P. Fakt, ciśnienie spore, ale można je zmiejszyć metodami naturalnymi imbir+inozytol na przykład. Stymulacja nbomowa nie jest moim zdaniem taka zła, jeden trip na TMA-6+2mg 25I przeleżałem sobie w łózku, bez problemu żadnego. Swoje na psychodelikach przeżyłem, im bardziej szukamy w nich "uber wielkiej" fazo-pizdy tym bardziej nas one karają. Odżywiać się dobrze, pić dużo płynów (nie tylko na 24h przed tripem), walnać imbir, zieloną herbatke a bodyload przestanie być tak straszny. Swoją drogą, to mnie w sylwka nieźle popieprzyło by na zerową tolerke i pierwszy raz z nbomami walnąć 3mg 25I... Ale nie polecam żreć więcej niż 3mg. Już wtedy czułem, że jeszcze trochę a straciłbym panowanie całkowicie. Gdy pojawiają się myśli: a może by tak wyskoczyć przez okno, będzie fajnie! Kurwa o czym ty myślisz, opamiętaj się! 25B jest mniej więcej tak samo mocne jak 25I? Doskonale rozumiem, że to inny rodzaj przeżycia, chodzi mi o takie określenie, kiedy zaczyna się srogi mindfuck?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3898 / 238 / 13
B jest aktywniejsze - miligram B to mniejwięcej ekwiwalent 2mg I wedle mojej oceny, ale na mnie I słabo działa.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 74 / 1 / 0
czy sa jeszcze jakies psychedeliki sprzedawane na kartonikach ktore podobnie jak seria nbome maja ten cierpki gorzkawy smak? nie chce sie wiecej na nie natknac wiec jakbym poczul ten smak mialbym pewnosc ze to co kupilem jest walkiem
  • 2775 / 39 / 0
fenetylaminy z serii dox i 2c-x |(te drugie rzadziej spotykane ze względu na dawkowanie dużo wyższe niż zmieści się na jednym kartoniku)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
LSA/LSD też są gorzkie, tylko mniej (LSA w sumie bardzo gorzkie)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 143 / 21 / 0
Ostatnio popularne hoffmany ze wzorkiem na odwrocie faktycznie były trochę gorzkie, ale to wynikało z farby a nie kwasu.
  • 456 / 14 / 0
moze ktos opisac troche dzielenie nbomow na blottery ? z tego co rozumiem sa bibuły jonowymienne ktore biora tylko okreslona ilosc roztworu z substancja ale za chuj nie rozumiem jak to w praktyce wyglada jak obliczyc proporcje i ktora wybrać :-|
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
dział syntezy - tam masz o tym temat
  • 402 / 3 / 0
Ktore nbome jest najbardziej lagodne dla ciala,powoduje najmniejszy bl wazo itp w stosunku do efektow? Mysle nad 25i lub 25b,czy moze cos innego proponujecie?z gory dzieki
wiewi2@bk.ru
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.