jednak co do bezpieczenstwa podania w innej formie nic nie wiem
Wygląd substancji: miniaturowe igiełki lub podłużne kryształki, białe/białawe, sypkie, prawdopodobnie higroskopijne (z łatwością przywierają do skóry i "zlepiają się" ze sobą). Nieco przypomina bardzo rozdrobioną sól.
Działanie: ok. 20:00 wciągnąłem 10mg miksu (a więc 3,5mg subst. czynnej: W-15). Pierwsze efekty poczułem po 40-50 minutach, objawiały się lekką sedacją, która wraz z upływającym czasem zwiększała się i zwiększa aż do teraz (2 godziny od aplikacji). Euforii nie wyczuwam żadnej lub prawie żadnej. Z efektów negatywnych/neutralnych:
- źrenice bez zmian (może minimalnie zmniejszone, ale pewności nie mam),
- lekki ból głowy i dziwne uczucie w uszach (nie wiem co konkretnie to powoduje, ale wydaje mi się że to coś z ciśnieniem),
- straciłem apetyt i nieznacznie boli mnie brzuch (aczkolwiek to może być spowodowane nerwami, bom się dziś mocno zestresował)
Podsumowując: W-15 działa bardzo sedatywnie i niemal zupełnie bez euforii (przynajmniej w tak niskich dawkach).
Jeśli przeżyję noc, to jutro lub pojutrze mam zamiar przeprowadzić test z większą ilością :)
And speak my point of view,
But it's not sane...
Ile na następny rzut idzie?
Nie róbcie takich porównań "do kody" - to różne substancje.
@up, a co tam DOKŁADNIE się znajduje?
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
And speak my point of view,
But it's not sane...
Ale kto chce niech próbuje - ja iv sobie daruję przy tej substancji :)
@idk
Nie jestem jeszcze w stanie stwierdzić czy dzisiejsza dawka była za mała czy odpowiednia - na pewno nie była jeszcze za duża, tyle jestem w stanie Ci powiedzieć. Ale uważam, że 5mg subst. czynnej (czyli jakieś 15mg miksu) będzie dla mnie optimum - przy następnej próbie sprawdzę taką ilość.
@Pandaeb dzięki za odpowiedź.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.