ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
A czemu z kreatyną nie można IV? Jest gorszym syfem niż sól kuchenna, albo inne proszki dodawane do rozrobienia ulicznego towaru?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 625 / 27 / 0
zależy w jakiej formie jest ta kreatyna, bo jeżeli to jakaś sól to można podawać dożylnie jak najbardziej, fosforan kreatyny stosuje się właśnie do podania dożylnego w ramach suplementacji przy pakowaniu
jednak co do bezpieczenstwa podania w innej formie nic nie wiem
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1037 / 10 / 0
Zdjęcia wrzucę jak kupię baterie do aparatu, ale substancję już mam i pierwszy test za sobą (a właściwie w trakcie).

Wygląd substancji: miniaturowe igiełki lub podłużne kryształki, białe/białawe, sypkie, prawdopodobnie higroskopijne (z łatwością przywierają do skóry i "zlepiają się" ze sobą). Nieco przypomina bardzo rozdrobioną sól.
Działanie: ok. 20:00 wciągnąłem 10mg miksu (a więc 3,5mg subst. czynnej: W-15). Pierwsze efekty poczułem po 40-50 minutach, objawiały się lekką sedacją, która wraz z upływającym czasem zwiększała się i zwiększa aż do teraz (2 godziny od aplikacji). Euforii nie wyczuwam żadnej lub prawie żadnej. Z efektów negatywnych/neutralnych:
- źrenice bez zmian (może minimalnie zmniejszone, ale pewności nie mam),
- lekki ból głowy i dziwne uczucie w uszach (nie wiem co konkretnie to powoduje, ale wydaje mi się że to coś z ciśnieniem),
- straciłem apetyt i nieznacznie boli mnie brzuch (aczkolwiek to może być spowodowane nerwami, bom się dziś mocno zestresował)

Podsumowując: W-15 działa bardzo sedatywnie i niemal zupełnie bez euforii (przynajmniej w tak niskich dawkach).

Jeśli przeżyję noc, to jutro lub pojutrze mam zamiar przeprowadzić test z większą ilością :)
  • 419 / 2 / 0
Gdybyś mógl, po teście na większej dawce zrób porównanie do kody :-) będziemy mieć punkt odniesienia.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1037 / 10 / 0
koda działa na mnie bardzo, bardzo słabo, nawet w relatywnie dużych ilościach (wtedy jeszcze bez tolerki byłem), więc nie wiem czy jestem dobrym materiałem do robienia takich porównań. Poza tym wydaje mi się, że to są tak różne substancje, że to porównanie nie ma sensu - osobiście nie zauważyłem żadnego podobieństwa w działaniu, poza tym najbardziej ogólnym, czyli sedacją (ale nawet ona się różniła, nie tylko mocą, ale też tjb charakterem).
  • 658 / 10 / 0
jak to jest w kryształkach to pewnie wystarczy rozpuścić żeby podać IV
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 2878 / 21 / 0
Uważasz ilość, którą wziąłeś za dużą czy małą? Czy w sam raz?
Ile na następny rzut idzie?
Nie róbcie takich porównań "do kody" - to różne substancje.

@up, a co tam DOKŁADNIE się znajduje?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 658 / 10 / 0
kreatyna i W15
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 1037 / 10 / 0
Nie wiem czy przy takiej aktywności mądrze byłoby brać to iv - podejrzewam, że dwukrotnie więcej niż dziś okaże się dla mnie dawką za dużą, bo już dziś w szczytowym momencie (2-2,5h od aplikacji uważam za szczyt działania) czułem się mocno "uwalony" - ciężka głowa itp.
Ale kto chce niech próbuje - ja iv sobie daruję przy tej substancji :)

@idk
Nie jestem jeszcze w stanie stwierdzić czy dzisiejsza dawka była za mała czy odpowiednia - na pewno nie była jeszcze za duża, tyle jestem w stanie Ci powiedzieć. Ale uważam, że 5mg subst. czynnej (czyli jakieś 15mg miksu) będzie dla mnie optimum - przy następnej próbie sprawdzę taką ilość.
  • 2878 / 21 / 0
@Vivid, no to idealnie, jeśli W-15 dobrze się rozpuści :)

@Pandaeb dzięki za odpowiedź.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.