twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lechpoz »
podsumowując wasze wypowiedzi uważam że każdy ma troche racji... jednak ja też jestem za utrzymywaniem liści w dobrej kondycji, bo czym więcej liści tym lepsza fotosynteza! zresztą opinie są podzielone na ten temat bo niektórzy np. uważają że jak jest mniej liści to roślina nie musi produkować dla nich soków i bardziej się koncenstruje na dojrzewaniu. Ja natomiast sugeruje się opinią eksperta który w książce "wszelka wiedza o mary jane" napisał że liście należy pielęgnować przez całe życie rośliny! oczywiście jeśli zależy komuś na jak najlepszym smaku to niepolecam nawożenia w ostatnich kilku tygodniach (ok.2-3) życia rośliny.
Uwaga! Użytkownik lechpoz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Pamietaj jednak, ze moja racja jest mojsza niz twojsza itd... :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.