http://pl.wikipedia.org/wiki/Estazolam
Mam mase Estazolamu wziąłem 7 tab i....nic....tylko wyciszenie....nawet spać mi sie nie chciało...a lubie sobie pospać...jakie prochy są exsta na spanie....mrrrrr
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Mam mase Estazolamu wziąłem 7 tab i....nic....tylko wyciszenie....nawet spać mi sie nie chciało...a lubie sobie pospać...jakie prochy są exsta na spanie....mrrrrr
to jest jeden z najmocniejszych hypnoticów.może tak z 20 spróbuj, powinieneś zasnąć. :-D
ps. benzo ktorych warto sprobowac:
- xanax (nie SR)
- clonazepamum
- lorazepam
- diazepam (na niektorych dziala, na mnie nie, chyba ze dozylne ampulki)
dawek nie pisze celowo
Kapitan Hajduków pisze: Kiedyś,kiedyś po 3 tabletkach estazolamu i zapaleniu dobrego zioła dostałem niezłych wizji.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.