http://pl.wikipedia.org/wiki/Estazolam
Mam mase Estazolamu wziąłem 7 tab i....nic....tylko wyciszenie....nawet spać mi sie nie chciało...a lubie sobie pospać...jakie prochy są exsta na spanie....mrrrrr
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Mam mase Estazolamu wziąłem 7 tab i....nic....tylko wyciszenie....nawet spać mi sie nie chciało...a lubie sobie pospać...jakie prochy są exsta na spanie....mrrrrr
to jest jeden z najmocniejszych hypnoticów.może tak z 20 spróbuj, powinieneś zasnąć. :-D
ps. benzo ktorych warto sprobowac:
- xanax (nie SR)
- clonazepamum
- lorazepam
- diazepam (na niektorych dziala, na mnie nie, chyba ze dozylne ampulki)
dawek nie pisze celowo
Kapitan Hajduków pisze: Kiedyś,kiedyś po 3 tabletkach estazolamu i zapaleniu dobrego zioła dostałem niezłych wizji.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?