Nie ma, że boli.
to tego, miłego korzystania z forum kociaki.
Jakis idiota u mnie w miescie poscinal mak wschodni duze makowki - smacznego.
A najsmaczniejszy fakt, że pod wieczór wpadnie 3g tramca ;-)
Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
Chodzi mi o 500g, za to w P&P są 250 po 4,59zł bodaj.
Dzielnicowy pisze:Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
@Lotnik nie no jak narazie nie widzę lepszej alternatywy. Sam kiedyś tworząc knajpę w benzodiazepinach miałem podobny zamysł, ale tamten dział jest specyficzny i wszędobylski offtop jest tam na porządku dziennym. Do teraz przenoszę tam lekki offtop, nienadający się do śmietnika. Ale żeby zaraz smagać batem i walić ostrzeżeniami na lewo i prawo ;-)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.