Nie ma, że boli.
to tego, miłego korzystania z forum kociaki.
Jakis idiota u mnie w miescie poscinal mak wschodni duze makowki - smacznego.
A najsmaczniejszy fakt, że pod wieczór wpadnie 3g tramca ;-)
Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
Chodzi mi o 500g, za to w P&P są 250 po 4,59zł bodaj.
Dzielnicowy pisze:Kolejna knajpa. Widzę, że knajpy w tematycznych ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu.
@Lotnik nie no jak narazie nie widzę lepszej alternatywy. Sam kiedyś tworząc knajpę w benzodiazepinach miałem podobny zamysł, ale tamten dział jest specyficzny i wszędobylski offtop jest tam na porządku dziennym. Do teraz przenoszę tam lekki offtop, nienadający się do śmietnika. Ale żeby zaraz smagać batem i walić ostrzeżeniami na lewo i prawo ;-)
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.
Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania
Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.