uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, pytanie do wyjadaczy. W związku z tym, że wróciłem do Polski w maju dopiero czy jest sens kiełkowania tak późno odmiany Easy sativa (fem). Czy dojdzie? Czy raczej zamówić jakieś AF? Spot dobrze oświetlony, przygotowany ( słońce praktycznie cały dzień).

Pozdrawiam
  • 460 / 4 / 0
Jest sens, kiełkuj śmiało. Easy sativa dojdzie.
  • 3 / / 0
dziekuje
  • 3 / / 0
ej mam szybkie pytanie 2 dni temu wrzuciłem na kiełkowanie pestki easy sativy. Kiełkuję na chusteczkach. Ponad połowa ma już jakieś kiełki mniejsze lub większe, ale nei mogę czekać aż wszystkie wypuszczą kiełek bo muszę dzisiaj wyjechać ;/ wrzucić je do ziemi ? przetrwają ?
pomóżcie
ODPOWIEDZ
Newsy
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.