Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
A co do tego jaka feta była kiedyś - nie wiem. Pierwszy raz wzięłam fetę niecały miesiąc temu, znajomi, którzy biorą od roku-dwóch, mówią, że kiedyś była czystsza, a spotkałam się z poglądem, że tak z 10 lat temu, setka bez tolerancji mogła kogoś wysłać w kosmos nawet na dwie doby i mało było syfiastych fet na ulicy.
bo ja nie miałam żadnej tolerancji, a ludzie którzy tak to zachwalali, mieli już dość dużą..
A żeby nie schodzić z tematu - nadal feta ze wszystkich źródeł jest dość słaba, z masą kwasku cytrynowego(choć wmawiają mi, że nic takiego nie ma, a kwaśne i boli, jak cholera), aczkolwiek jest lepiej niż na początku ... Jak tylko skminię benzo/klony, albo coś takiego, przerwę ciąg jakoś na dniach i rzucę to niemal/lub całkiem permanentnie i będę miała gdzieś jakoś ścierwa ;p, zresztą odkąd spróbowałam koks nawet specjalnej ochoty na fetę nie mam, teraz tylko zejściem się martwię
pomorze zasyfione jak dla mnie, jeszcze nie dawno konkretne zrodlo rzuca syf, ktory w ogole nie pachnie jak feta (ma taki kwasny zapach). Po 30 ( zawsze, nie zaleznie co jest ) ale ja jestem w chuj pewien ze to nie feta. teraz jestem juz po kilku godzinach serce dziala dziwnie leb boli od cisnienia momentami, chujowo ogolnie. zwal potworny spac ni chuja . Co to moze byc zamiast fety, bylby w stanie ktos zidentyfikowac? Zapach kwasny, mocno gryzlo po nosie od 22 do teraz dziala ale ide spac w pizdu bo juz nei wiem sam.
Myślałem ,że to napływ metafety ale jednak nie .
Ludzie po 1g chodzą 3 dni :D
[kwestia przedawkowania rozwijana dalej w wątku o przedawkowaniu - surv]
Żeby Wam po przeliczeniu nie było smutno, polecam przyjąć pogląd "ile razy miałem ze sztuki".
A co do "amfetaminy", co wchodzi dłużej niż godzinę i trzyma dłużej niż dzień, to stawiam na 2-DPMP. Ekonomia się zgadza, czas działania także.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.