A palić należy z rozwagą i co jakiś czas robić sobie dłuższy post - wtedy nie będzie problemu.
Jakichkolwiek innych stanów lękowych typu: policja, ktoś mnie obserwuje , będzie przypał itp nie uświadczyłem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W ankiecie zaznaczylem opcje pierwsza. Nie, ze to jakis wielki, negatywny objaw. Po prostu najwiekszy, z tych wystepujacych. Znam Marie juz na tyle dobrze, ze raczej nic mnie od niej skutecznie nie zniecheci.
Wiesz co mnie boli ? Że w głowach się pierdoli.
Bez kitu po paleniu największy dyskomfort sprawiają mi zjebani ludzie jeśli takowi pojawią w moim otoczeniu. To podchodzi pod lęki, lęk przed tym że świat jest zjebany bardziej niż myślałem.
A tak serio z opcji ankietowych chyba suchość w nosie i ustach, i czasem paranoje jak przesadzę.
Moje posty to fikcja literacka.
Reszty wym. w ankiecie nie doświadczyłem, raz - poczucie szybkiego bicia serca, ale tylko na początku przygody z mj gdy nie wiedziałem dokładniej 'co to jest ta marihuana' :)
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.