A palić należy z rozwagą i co jakiś czas robić sobie dłuższy post - wtedy nie będzie problemu.
Jakichkolwiek innych stanów lękowych typu: policja, ktoś mnie obserwuje , będzie przypał itp nie uświadczyłem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W ankiecie zaznaczylem opcje pierwsza. Nie, ze to jakis wielki, negatywny objaw. Po prostu najwiekszy, z tych wystepujacych. Znam Marie juz na tyle dobrze, ze raczej nic mnie od niej skutecznie nie zniecheci.
Wiesz co mnie boli ? Że w głowach się pierdoli.
Bez kitu po paleniu największy dyskomfort sprawiają mi zjebani ludzie jeśli takowi pojawią w moim otoczeniu. To podchodzi pod lęki, lęk przed tym że świat jest zjebany bardziej niż myślałem.
A tak serio z opcji ankietowych chyba suchość w nosie i ustach, i czasem paranoje jak przesadzę.
Moje posty to fikcja literacka.
Reszty wym. w ankiecie nie doświadczyłem, raz - poczucie szybkiego bicia serca, ale tylko na początku przygody z mj gdy nie wiedziałem dokładniej 'co to jest ta marihuana' :)
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.