Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
264
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
117
11%

Liczba głosów: 1106

ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
u mnie największym uczuciem dyskomfortu był fakt, że sie kończy towar. Na szczęscie nie mam już tego problemu. :)

A palić należy z rozwagą i co jakiś czas robić sobie dłuższy post - wtedy nie będzie problemu.
Uwaga! Użytkownik pokojwam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Ja w temacie jestem nowy niedawno jarałem pierwszy raz i było super chociaż to raczej był badtrip.Może dlatego że to było z takim kolesiem starszym ode mnie i trochę się go bałem.Miałem wszystkie symptomy z tej ankiety (dosłownie wszystkie).Zaznaczyłem: Uczucie zbyt silnego bicia serca ponieważ to było dla mnie najdziwniejsze.Poza tym ciągle wydawało mi się że zlałem się w spodnie,że mam strasznie sucho w buzi (jak koleś nie patrzył to ciągle wkładałem palce do ust),raz myślałem że ktoś mi wbija igłę w nogę tak bolało że wrzasnąłem na cały autobus,wydawało mi się że chce mnie pobić,raz noga mi płonęła a raz zamarzała,na początku nie mogłem się podnieść wydawało mi się że siedzę 5 min a on mówił że minęło pół godz.Cała faza trwała 2-3h.Jak wracałem do domu to widziałem smerfy
Uwaga! Użytkownik findmagic1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Nie nazwał bym tego jakimś szczególnym dyskomfortem ,ale najbardziej mi dokucza suchar w japie wraz z przekrwionymi oczami dlatego zaznaczyłem wysuszenie błon śluzowych.Oczywiście łatwo można sobie z tym poradzić i nie powoduje to obniżenia jakości tripa. Kiedyś byłem ponadto bardzo strachliwy - wystarczyło żeby ktoś stojący ode mnie 2-3 m ruszył w moją stronę nożem( nie mówię machnął czy udawał ,że rzuca!) a wbiegałem na ścianę :-D Jednak moment strachu był zawsze króciutki i wyglądało to na tyle komicznie ,że raczej stanowiło element zabawy.(Poza tymi kilkoma sekundami widział jak zaraz ostrze wyląduje w moich trzewiach) Sam często się z tego śmiałem :-) Zresztą po kilkudziesięciu sesjach z ziólkiem mi przeszło.
Jakichkolwiek innych stanów lękowych typu: policja, ktoś mnie obserwuje , będzie przypał itp nie uświadczyłem.
  • 8103 / 904 / 0
Najbardziej przeszkadza mi tachykardia a jak przed paleniem czasem wypiję kawkę to masakra.A oprócz tego jest jeszcze uciążliwy suchar,ale jak jest picie to nie ma problemu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 469 / 9 / 0
Mnie najbardziej wkurza zatkany, suchy nos. I jak się odleję to nie mogę się zczaić czy to już czy dalej cieknie :P
  • 705 / 1 / 0
Bez kitu. Suchy, zatkany i niekiedy wrecz stwardnialy w srodku nos. Cos przejebanego. Czasami jest to, przynajmniej dla mnie, na tyle uciazliwe, ze czlowiek by doslownie chcial wlac wody w miske i ja wciagnac nosem zeby przeszlo :-p

W ankiecie zaznaczylem opcje pierwsza. Nie, ze to jakis wielki, negatywny objaw. Po prostu najwiekszy, z tych wystepujacych. Znam Marie juz na tyle dobrze, ze raczej nic mnie od niej skutecznie nie zniecheci.
  • 1067 / 120 / 3
Największy dyskomfort to jak się zbakam i muszę siedzieć w pracy nie mogę się położyć i muszę pierdolić z pojebanymi ludźmi przez telefon.
  • 433 / / 0
Temat pyta "co was boli?"

Wiesz co mnie boli ? Że w głowach się pierdoli.

Bez kitu po paleniu największy dyskomfort sprawiają mi zjebani ludzie jeśli takowi pojawią w moim otoczeniu. To podchodzi pod lęki, lęk przed tym że świat jest zjebany bardziej niż myślałem.

A tak serio z opcji ankietowych chyba suchość w nosie i ustach, i czasem paranoje jak przesadzę.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 461 / 6 / 0
Ja mam bardzo często poczucia zimna gdy palimy gdzieś w terenie, a często ławka w parku w nocy, browarek wiec jest mi zimno + poczucie zimna z powodu mj. Chujowo. Zaczynam się trząść z zimna i nic więcej mnie nie interesuje. Także tylko to.

Reszty wym. w ankiecie nie doświadczyłem, raz - poczucie szybkiego bicia serca, ale tylko na początku przygody z mj gdy nie wiedziałem dokładniej 'co to jest ta marihuana' :)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
dla mnie najwiekszym dyskomfortem jest brak apetytu po wszystkim (oprocz mj, choc to nie regula).. brak snu jeszcze idzie zniesc ale ten jadlowstret najgorszy, wciskasz na chama jakies minmalne ilosci i blyskawicznie chudniesz i odbija sie to na organizmie w postaci najzwyklejszego kurwa oslabienia. to jest to co we mnie siedzi od dawna i nagle trafilem na ten temat, ahhh jak dobrze to zrzucic z siebie :)
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.